TEB promosyonda kendini aştı... Bütün emeklileri sevindirecek haber! 3 Yıl sözünüze geri ödemesiz 8.000 TL ödeniyor...

TEB promosyonda kendini aştı... Bütün emeklileri sevindirecek haber! 3 Yıl sözünüze geri ödemesiz 8.000 TL ödeniyor...

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, TEB yeni güncellemesini duyurdu. Promosyon ödemesinde rekor artış yapan TEB'in emekli promosyon kampanyasına dair detaylar haberimizde...

TEB promosyon ödemelerinde güncelleme yaparak üç senelik taahhüt veren müşterilere 8.000 TL'yi bulan ödeme yapacağını açıkladı. Ayrıca, emekli tanıdığını getirenlere kişi başı 250 TL toplamda 500 TL ek ödeme de yapılacak.

YENİ MÜŞTERİLERİ KAPSIYOR

Bankanın emekli promosyon kampanyası 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren yeni edilen emekli maaş müşterilerini kapsıyor. Kampanya için üç yıllık taahhüt ile birlikte iki otomatik fatura talimatı veren müşteriler söz konusu kampanyadan yararlanabilecek.

TEB PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Emekli aylığı 1.500 TL'nin altında olan müşterilere 5.500 TL,

Emekli aylığı 1.500-2.500 TL arasında olan müşterilere 6.750 TL,

Emekli aylığı 2.500 TL'den fazla olanlara da 8.000 TL ödeme yapılacak.

 teb emekli promosyonu

Söz konusu kampanya, yeni verilen 36 aylık taahhütname ve iki tane otomatik fatura talimatında geçerlidir. Verilmiş olan fatura ya da taahhütname iptal edildiğinde, ödenen promosyon geri alınacaktır.

Söz konusu kampanya emekli maaşını yeni getiren müşteriler için geçerlidir. Ancak, mevcut müşteriler de taahhütlerini üç yıllık yenilediklerinde promosyon kampanyasından yararlanabilecekler.

TEB PROMOSYON BAŞVURUSU NEREYE YAPILIYOR?

Bankanın sunduğu 8 bin TL'lik promosyon kampanyasını almak isteyenler TEB şubeleri ya da CEBTETEB uygulamasından başvurularını yapabilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN