TOGG daha sahiplerini bulmadan fiyatı katlandı! İkinci el fiyatını duyunca şaşkına döneceksiniz

TOGG daha sahiplerini bulmadan fiyatı katlandı! İkinci el fiyatını duyunca şaşkına döneceksiniz

TOGG T10X modeliyle yerli otomobil üretimi Türkiye'de başladı ve araçlar satışa sunuldu. Başlangıç fiyatı olarak 953 bin lira belirlenen araçlar, teslimatların başlamasından bile kısa bir süre sonra ikinci el piyasasında yerini aldı. İkinci el TOGG araçları, satış sitelerinde sıfır araç fiyatının dört katına kadar çıkarak 4 milyon liraya kadar değerlendirildi. Bu durum, TOGG'un hızla popülerlik kazandığını ve talep gördüğünü göstermektedir. Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, 2023 yılında toplam 20 bin aracın teslimatını hedefliyor. TOGG'un fiyatları da belirlendi. V1 RWD standart menzil için 953 bin TL, V2 RWD standart menzil için 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD uzun menzil içinse 1 milyon 215 bin TL olarak açıklandı. Togg sahipleri ise Nisan ayında yapılan çekilişle belirlendi ve T10X modelinin teslimatları ay başında başladı.

TOGG İKİNCİ EL SATIŞLARI CEP YAKIYOR

TOGG

Togg'un hızla ilgi görmesiyle birlikte ikinci el piyasası da oluşmaya başladı. T10X modeli için ikinci el ilanlarında oldukça yüksek fiyatlar talep ediliyor. Sıfır araç fiyatının 953 bin TL'den başladığı Togg'un ikinci el fiyatı ise 3 milyon 500 bin ila 4 milyon TL arasında satışa sunuluyor. Bu ilanlar sonrasında Togg'un kısa sürede alıcı bulması dikkat çekiyor.

Ayrıca, Cumhuriyetin 100. yılına özel üretilen 2 bin 23 adet araç da NFT üzerinden 29 Ekim'de satışa sunulması planlanıyor. Henüz satışa sunulmayan Togg T10X modeli ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kabine üyelerine teslim edildi. T10X'in fiyatı, Türkiye Sigorta Birliği'nin kasko değer listesinde 1 milyon 790 bin lira olarak görüldü.

TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, fiyatlar konusunda pazarın belirleyici olduğunu ve dalgalanmalar yaşanması durumunda uyum sağlayacaklarını ifade etti. Fiyatların güncellemelere tabi olabileceğini belirtti ve diğer üreticilerin de yaptığı gibi fiyatları aşağı veya yukarı yönlü adapte edebileceklerini söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN