Toyota Corolla Cross şubat ayında fiyatlar güncellendi: Engelli raporuyla ÖTV muafiyeti fırsatı!

Toyota Corolla Cross şubat ayında fiyatlar güncellendi: Engelli raporuyla ÖTV muafiyeti fırsatı!

Araba almak isteyenlere yeni bir müjde geldi. Toyota Corolla Cross, şubat ayı için fiyat güncellemesi yaptı. Öte yandan engelli raporu bulunan bireyler için de ÖTV muafiyeti fırsatı sunuyor. İşte Toyota Corolla Cross’un şubat ayı fiyatları…

ZEYNEP ORHAN

Dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden biri olan Toyota, en çok tercih edilen araba modellerinden biri olmaya devam ediyor. Hem birbirinden farklı modelleri ile hem neredeyse her ihtiyaca uygun donanımıyla ve güvenilirliği ile akla gelen ilk markalardan biri oluyor. Toyota, en sevilen modellerinden biri olan Corolla Cross için şubat ayında fiyat değişikliğine gitti ve engelli raporu olan vatandaşlara ÖTV muafiyeti fırsatı sunmaya başladı.

Toyota Türkiye, Şubat ayına özel kampanyaları ve güncellenen fiyat listesiyle dikkat çekiyor. Özellikle Toyota Corolla Cross modelinde yapılan fiyat güncellemesi ve engelli vatandaşlara sunulan ÖTV muafiyeti fırsatı, otomobil severlerin ilgisini çekiyor.

yeni-proje-12-001.jpg

TOYOTA COROLLA CROSS'TA ŞUBAT AYI FİYAT GÜNCELLEMESİ

Toyota, Corolla Cross modelinde Şubat ayı için yeni fiyatları duyurdu. Fiyat listesi şu şekilde güncellendi:

1.8 Hybrid Flame e-CVT modeli için Ocak ayında 1.545.000 TL olan fiyat, Şubat ayında 1.575.000 TL'ye yükseltildi.

1.8 Hybrid Flame X-Pack e-CVT modeli 1.590.000 TL'den 1.620.000 TL'ye,

1.8 Hybrid Passion e-CVT modeli 1.734.000 TL'den 1.769.000 TL'ye,

1.8 Hybrid Passion X-Pack e-CVT modeli 1.847.000 TL'den 1.884.000 TL'ye,

1.8 Hybrid Passion X-Pack Siyah Tavan e-CVT modeli ise 1.874.800 TL'den 1.912.500 TL'ye yükseltildi.

yeni-proje-14.jpg

ENGELLİ RAPORUYLA ÖTV MUAFİYETİ FIRSATI

Toyota Türkiye, engelli vatandaşlara yönelik özel bir kampanya sunuyor. Engelli raporu bulunan bireyler, Corolla Cross modelini ÖTV muafiyetiyle satın alma fırsatına sahip olacak. Bu kampanya ile 1.708.500 TL olan başlangıç fiyatı, 1.575.000 TL'ye düşürüldü. Bu fırsat, Şubat ayı boyunca Toyota Corolla Cross modelinde geçerli olacak.

yeni-proje-13.jpg

Hem güncellenen fiyat listesi hem de engelli vatandaşlara sunulan ÖTV muafiyeti, Toyota Corolla Cross modeline olan ilgiyi artırıyor.

Toyota Corolla Cross sahibi olmak isteyenler veya bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen engelli vatandaşlar, Toyota Türkiye'nin resmi internet sitesi üzerinden daha fazla bilgi edinebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN