Türk çiftçisinin pahalı mazot derdi bitiyor! TürkTraktör'den çığır açan yenilik: Elektrikli traktör dönemi başlıyor!

Türk çiftçisinin pahalı mazot derdi bitiyor! TürkTraktör'den çığır açan yenilik: Elektrikli traktör dönemi başlıyor!

Çiftçilere bayram ettirecek traktör tanıtıldı! Bu traktörle Türk çiftçisinin pahalı mazot derdi bitecek! TürkTraktör Konya Tarım Fuarı'nda yeni elektrikli traktörünü tanıttı. TürkTraktör'den çığır açan yenilik, elektrikli traktör dönemi başlıyor...

Türkiye tarım sektörü, TürkTraktör'ün Konya Tarım Fuarı'nda tanıttığı elektrikli traktör New Holland T3 Electric Power ile yeni bir döneme adım atıyor. 5-9 Mart tarihleri arasında gerçekleşen fuar, TürkTraktör'ün kuruluşunun 70. yıl dönümünde, geleceğin tarım teknolojilerine yön veren bir yeniliği daha çiftçilerle buluşturdu.

YIL SONUNA DOĞRU PİYASAYA SÜRÜLECEK

NEW HOLLAND T3,60F small open tractor 2023 - YouTube

TürkTraktör Şirket Lideri Aykut Özüner, Konyalı çiftçilerle ilk kez yeni modeli paylaşmanın heyecanını ve mutluluğunu dile getirdi. Özüner, "1954'te atılan temeller üzerine kurulu olan TürkTraktör, 2024 yılında 70. yaşını kutlamanın gururunu yaşıyor. 4 yıllık Ar-Ge çalışmalarının ardından Türk mühendisler tarafından geliştirilen New Holland T3 Electric Power modelimizi yıl sonuna doğru piyasaya sürmeyi hedefliyoruz. Geleceğe Hazırlar amacımız doğrultusunda, tarım sektöründeki ezberleri bozan bu çevre dostu elektrikli traktörümüz, verimli ve sürdürülebilir bir tarımın kapılarını aralıyor" şeklinde konuştu.

SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM UYGULAMALARINA ÖNEMLİ KATKIDA BULUNACAK

Yenilikçi elektrikli traktör modeli, TürkTraktör'ün 70 yıllık tecrübesi ve geleceğe dönük vizyonunun bir ürünü olarak öne çıkıyor. Çiftçilere ve çevreye saygılı bir tarım anlayışını destekleyen New Holland T3 Electric Power, sürdürülebilir tarım uygulamalarına önemli bir katkı sağlayacak. Bu modelle birlikte, tarım sektöründe enerji verimliliği ve çevre dostu teknolojilerin önemi daha da artacak.

Konya Tarım Fuarı'nda sergilenen elektrikli traktör, TürkTraktör'ün yenilikçi ve öncü ruhunun bir göstergesi. Yıl sonuna doğru ticarileşmesi planlanan bu model, Türkiye tarımının geleceğine yön verecek ve çiftçilerin işlerini daha verimli ve çevreci bir şekilde yapmalarını sağlayacak. Elektrikli traktör dönemi, TürkTraktör ile tarım sektöründe yeni bir sayfa açıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN