Türkiye'nin en büyük haciz işlemi gerçekleşti! Tam 300 milyon TL: Tonlarca ürüne el koyuldu

Türkiye'nin en büyük haciz işlemi gerçekleşti! Tam 300 milyon TL: Tonlarca ürüne el koyuldu

Türkiye'nin kayıtlara geçen en büyük haciz işlemi gerçekleşti! Haciz miktarı ise tam 300 milyon TL! Firmaya ait tonlarca ürüne el koyuldu...

İstanbul merkezli hizmet sunan Avukat Ali Alper Tüfekci ve ekibinin çalışmaları, Türkiye'nin son zamanlardaki en büyük haciz işlemlerinden birine imza attı. Samsun'un Tekkeköy ilçesinde faaliyet gösteren bir kimya tesisine, ödeme gecikmeleri nedeniyle dava açıldı. Bu süreçte Avukat Ali Alper Tüfekci liderliğindeki hukuk ekibi devreye girdi ve hukuki süreç başlatıldı. İstanbul Çağlayan İcra Müdürlüğü tarafından alınan haciz kararı doğrultusunda, tesisin mal varlığına el konuldu.

300 MİLYON LİRA DEĞERİNDE DEV HACİZ

haciz-1.jpg

Haciz işlemi için tesisin bulunduğu yere giden alacaklı vekilleri, icra memurları ve kolluk kuvvetleri, tesiste detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan inceleme sonucunda, tesiste bulunan 17 adet 1 tonluk sıvı gübre ve 15 bin ton amonyum nitrat dahil olmak üzere çok miktarda ürüne el konuldu. Bu başarılı hukuki müdahale sonucunda elde edilen sonuç, 300 milyon TL değerindeki ürüne el konulmasıyla Türkiye'nin en büyük haciz işlemlerinden birisi olarak kayıtlara geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN