Tuvalet kağıdında rekor indirim geldi! Ramazan indirimi tuvalet kağıtlarına yansıdı, bu fiyatları gören stokluyor!

Tuvalet kağıdında rekor indirim geldi! Ramazan indirimi tuvalet kağıtlarına yansıdı, bu fiyatları gören stokluyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan indirimlere tuvalet kağıdı da eklendi. Ramazan ayı indirimi ile birlikte etkilenen tuvalet kağıdı fiyatları dibi gördü. O market tarafından yapılan indirim sonrasında tüketici tuvalet kağıdı sırasına dizildi. Tuvalet kağıdında yapılan büyük indirim ile birlikte o liste yayınlandı. İşte tüm detaylar...

RAMAZAN GELDİ, İNDİRİM GELDİ!

11 ayın sultanı ramazanın gelmesiyle birlikte birçok üründe indirim yapıldı. Ülkemizde yaşanan enflasyon ile birlikte sürekli olarak artış gösteren ürün fiyatları güncellenmeye devam ediyor. Ürün fiyatlarında yaşanan artışın cep yaktığı dönemlerde marketler tarafından alınan indirim kararları tüketici tarafından yakın takibe alındı.

İndirim bekleyen tüketici vatandaşların indirim bu kez ayağına geldi. Son yıllarda en çok zamlanan ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdı fiyatları 2023 yılı ile birlikte uçuşa geçmişti. Fakat ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim listesini paylaşan marketler tuvalet kağıdını da listeye aldı.

Tuvalet kağıtlarına gelen zamların sürekli hale gelmesi ile birlikte tüketiciler indirim kovalamaya devam ediyor. O markette başlatılan indirim üzerine soluğu markette alan müşteriler paket paket tuvalet kağıdı alıyor.

1-x1-90qpujzurrb0s19td0g.jpg

24'LÜ SELPAK FİYATLARI DİBİ GÖRDÜ!

Tuvalet kağıtlarında yaşanan zamlı sürecin ardından duyurulan indirim müjdesi ile birlikte vatandaşlar o markete yoğunlaştı. 2022 yılı ile birlikte en çok zamlanan ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdı fiyatları birçok üründen daha fazla zam aldı.

Dar gelirli vatandaşları zorlayan tuvalet kağıdı fiyatları ise gelen indirimle birlikte dibi gördü. Yapılan zamlar sonucunda vatandaşlardan gelen tepki sonrasından indirim haberleri üst üste geliyor. O market tarafından yapılan açıklama ile birlikte 24'lü Selpak tuvalet kağıdı kapış kapış gidiyor.

nintchdbpict000414525683-1.webp

MİGROS TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİNİ DUYURDU!

O market tarafından yapılan indirim ile birlikte 24'lü Selpak tuvalet kağıdında indirime gidildi. Ülkemizde yer alan en büyük market zincirlerinden birisi olan Migros tuvalet kağıdı indirimi ile dikkat çekti. 24'lü Selpak Deluxe Tuvalet Kağıdı 199 TL'den indirim ile birlikte 129 TL'ye kadar gerileme kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN