Tuvalet kağıtları hiç bu kadar ucuz olmamıştı! O markette dip fiyattan satılıyor... Alanlar 3'er 5'er alıyor!

Tuvalet kağıtları hiç bu kadar ucuz olmamıştı! O markette dip fiyattan satılıyor... Alanlar 3'er 5'er alıyor!

Tuvalet kağıtlarında yaşanan zamlı süreç ile birlikte indirim kovalayan vatandaşların indirim ayağına geldi. Yapılan indirimler ile birlikte tuvalet kağıtları oldukça ucuza satılıyor. 3 katlı 32'li tuvalet kâğıdı o markette dip fiyata çekildi. 2022 senesinde en çok zamlanan ürünlerden birisi olan tuvalet kâğıdı indirimi gündemde yer aldı. İşte indirim detayları...

TUVALET KAĞIDINDA RAMAZAN İNDİRİMİ!

Tuvalet kağıtlarına gelen zamların ardı arkası kesilmediği zamanlarda tüketici vatandaşlar indirimi kovalamaya devam ediyor. Marketlerde yüksek fiyattan satılan tuvalet kağıtları geçtiğimiz dönemlerde zam üstüne zam alan ürünlerden birisi oldu. 2022 yılının en çok zamlanan ürünlerinden olan tuvalet kâğıdı fiyatlarına gelen zamlar ise vatandaşın omuzuna yük olmaya devam ediyor.

Vatandaşın geçim sıkıntısı ile mücadelesinde gelen zamlar ile sıkıntılı dönemlerin yaşanmasına neden olmuştu. Tuvalet kağıdı tarafında gelen zamlar ile birlikte vatandaşlar en temel ihtiyaçlardan birisi olan tuvalet kağıdını nasıl alacaklarını kara kara düşünmeye başladı.

İndirim kovalayan vatandaşlar indirim olmadığı günlerde ise borçlanarak veya birikimini tuvalet kağıdına yatırdı. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte üst üste duyurulan indirimler arasında tuvalet kağıdı indirimi dikkat çekti. Kısa bir süre önce yapılan açıklama ile birlikte o marka tuvalet kağıdı o markette dip fiyattan satışa sunuluyor.

green-scolds-latest-end-flyer-miles-drive-thrus-and-toilet-paper.jpg

TUVALET KAĞIDI KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR!

Tuvalet kağıdında yapılan indirim ile birlikte o markete akın akın müşteri geldi. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte açıklanan indirimler arasında tuvalet kağıdı da yer aldı. En çok zamlanan ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdında yapılan indirim sonrasında tüketiciler 3'er 5'er tuvalet kağıdı almaya başladı. İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar o marketin yolunu tuttu.

nintchdbpict000414525683-1.webp

PTT AVM'DE TUVALET KAĞIDI O FİYATA!

Tuvalet kağıdında yapılan indirim ile birlikte vatandaşlar PTT AVM'ye yöneldi. Yapılan indirim sonucunda PTT AVM Pink 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li Süper Ekonomik 85 TL'ye geriledi.

Ramazan ayı indirimi ile birlikte vatandaşlar kapış kapış tuvalet kağıdı almaya devam ediyor. Tuvalet kağıdında rekor indirim PTT AVM'den geldi. PTT AVM tarafından yapılan açıklama ile birlikte 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32'li fiyatı 85 TL'ye düşürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN