Vakıfbank 1.1 milyar dolarlık sendikasyon kredisi sağladığını açıkladı

Vakıfbank 1.1 milyar dolarlık sendikasyon kredisi sağladığını açıkladı

VakıfBank, 237.5 milyon dolar ve 691.3 milyon eurodan oluşan toplam 1.1 milyar dolar karşılığı sendikasyon kredisi sağladığını açıkladı.

Vakıfbank 18 ülkeden 38 bankanın katılımıyla 237,5 milyon dolar ve 691,3 milyon eurodan oluşan toplam 1,1 milyar dolarlık sendikasyon kredisi temin ettiğini açıkladı.

Bloomberg'in haberine göre Bankadan yapılan açıklamada, bankanın ilk sürdürülebilir sendikasyon kredisi, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 105 yenileme ile gerçekleşti.

367 gün vadeli kredinin dolar maliyeti Libor artı yüzde 2,50, euro maliyeti ise Euribor artı yüzde 2,25 seviyesinde açıklandı.

Mizuho Bank ajan banka, Abu Dhabi Commercial Bank ile Emirates NBD’nin ortak koordinatör banka oldu. Emirates NBD, MUFG Bank ve Standard Chartered Bank ise sürdürülebilirlik koordinatör bankaları olarak görev aldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN