Halkbank'ın ardından o da çöktü: VakıfBank uygulamasına erişilemiyor

Halkbank'ın ardından o da çöktü: VakıfBank uygulamasına erişilemiyor

VakıfBank'ın mobil uygulamasına giren müşteriler sorun yaşıyor. Uygulamadan herhangi bir şekilde hizmet alınamıyor.

VakıfBank müşterileri sabah saatleri itibarıyla mobil uygulamadan havale ve EFT gerçekleştiremiyor. Uygulamaya giren müşterilerin ekranına, "Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz" uyarısı çıkıyor.

Sosyal medya hesaplarından, VakıfBank'ın hesaplarını etiketleyerek soru soran vatandaşlar ise herhangi bir cevap alamıyor. Yaşanan soruna ilişkin VakıfBank'tan yapılan bilgilendirme notunda ise "Değerli müşterimiz, sistemimizde yaşanan yoğunluk nedeniyle kısa süreli kesintiler yaşanabilmektedir" denildi.

Öte yandan müşterilerden yaşanan soruna dair farklı yorumlar yapıldı. Bir müşteri "Uygulamaya girip dolar almayacağım, kredi kartı borcumu ödeyeceğim, sabahtan beri dönüyor" dedi.

Bazı vatandaşlar ise ATM'lerdeki işlemlerin de yapılamadığını ve gece yaptıkları işlemlerin gerçekleştirilmediğini aktardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN