Vakıfbank’ta hesabı olanlara akaryakıt müjdesi! 600 liralık yakıt alanlara anında para hediyesi

Vakıfbank’ta hesabı olanlara akaryakıt müjdesi! 600 liralık yakıt alanlara anında para hediyesi

Zam üstüne zam alan akaryakıt fiyatları bu kez cebinizi yakmasın. Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek açıklama Vakıfbank'tan geldi. 600 TL'lik akaryakıt alışverişlerinizde anında hesabınıza para puan tanımlansın. İşte Vakıfbank kampanya detayları…

Akaryakıt alışverişlerinde sürücülerin hem yüzünü hem de cebini güldürecek açıklama Vakıfbank'tan geldi. Her gün yeni bir zamla gündeme oturan akaryakıt fiyatları vatandaşın da bitmek bilmez çilesi oluyor. Tek seferde yapacağınız 600 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL tutarında Worldpuan kazanabilirsiniz. Akaryakıt alışverişlerinizden 75 TL kazanabileceğiniz kampanya detayları da belli oldu. İşte Vakıfbank kampanya detayları…

VAKIFBANK AKARYAKIT KAMPANYA DETAYLARI

1 Aralık-31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapacağınız akaryakıt alışverişlerinizde 75 TL tutarında Worldpuan kazanabilirsiniz. VakıfBank Worldcard ile akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 600 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL Worldpuan hediye ediliyor.

Kampanya müşteri bazında geçerli olmakla birlikte ek kart ile yapılan alışverişlerde kampanyaya dahil edilmiyor. Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanabileceği gibi en fazla 75 TL tutarında hediye puan kazanmaktadır.

akaryakita-indirim-yapilacak-mi.jpg

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kartlar, e-ticaret, mail order, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Harcamaların iptal ya da iade edilmesi durumunda kartları tanımlanan puanların geri alınacağı belirtildi. Kullanılan puanların geri alınamaması durumunda kullanılan tutar kadar hesabınıza borç yansıtılacaktır.

Aynı gün içerisinde tek seferde yapacağınız 600 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kampanya kapsamında yer almaktadır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

vakifbank-akaryakit-kampanya-1.jpg

Katılımların 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılması gerektiği belirtilirken alışverişlerinizden önce veya sonra kampanyaya katılım sağlanabileceğinin altı çizildi.

Kampanya süreci içerisinde kazanılan tutarlar 8 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olmaktadır. Bireysel ve kullanımı açık olan Kredi kartınıza yüklenecek olan hediye tutarların son kullanım tarihinin 23 Ocak 2024 olduğu belirtildi. Kullanılmayan Worldpuanlar 24 Ocak 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir. VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN