Vergi affı çıkacak mı? 2023 yılı vergi yapılandırma ve affı çıkacak mı? Twitter üzerinden paylaşılan haber heyecanlandırdı!

Vergi affı çıkacak mı? 2023 yılı vergi yapılandırma ve affı çıkacak mı? Twitter üzerinden paylaşılan haber heyecanlandırdı!

Vergi borcu olan vatandaşlar borçlarına af çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Konuya ilişkin olarak bir SGK uzamının yaptığı açıklamalar ise af bekleyen vatandaşların ilgisini çekti. İşte konuya ilişkin detaylar...

Seçimlere aylar kala milyonlarca vatandaş SGK ve vergi borçlarına ilişkin yeni düzenlemeler yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Vergi borçlarına af çıkmasını bekleyen vatandaşlar uzmanların ve yetkililerin yapacağı açıklamayı dört gözle bekliyor.

Konuya ilişkin olarak paylaşımda bulunan SGK uzmanı Özgür Erdursun, vergi affının geleceğini ima ederek şu paylaşımı yaptı:

" "Vergi ve SGK borçlarına yapılandırma (halk deyimi ile vergi affı) geliyor."

Yetkililer henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama yapmadı lakin Nisan ayına kadar af çıkma ihtimali olduğu iddia ediliyor.

Son olarak 2020 senesinde vergi borçlarına af çıkmıştı. 2020 senesinde affın çıkacağına karar verilmişti ve 9 Haziran 2021 tarihinde ise yürürlüğe girmişti.  

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN