Videoyu izleyen 'ben bu elektrikliyi alırım' diyor! Çinli BYD'nin 5 motorlu süper lüks jipi görücüye çıkıyor

Elektrikli araç devi BYD, sektöre yeni bir soluk getirmek için gün sayıyor. 5 motorlu süper lüks jipini görücüye çıkarmaya hazırlanan BYD, yeni modelinin üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Öyle ki yeni modelin zorlu arazi koşullarında sergilediği performansa ait videoyu izleyen ‘ben bu elektrikliyi alırım’ diyor. İşte, BYD’nin sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlandığı o modeli…

ESMAGÜL KOÇAK

Çin’in elektrikli üretim devi BYD, kullanıcıları şaşırtırken sektördeki rakiplerine de fark atmaya devam ediyor. Şimdilerde 5 motorlu yeni Yangwang U8 lüks jip tasarımıyla dillerde olan BYD, ilerleyen günlerde bu modelin tanıtımını yapacak.

Sektörde şimdiden heyecan uyandıran 5 motorlu bu lüks jipin sosyal medyada yayınlanan off-road videosu ise heyecanı doruğa çıkardı. İmkansız görünen parkuru üstün başarıyla tamamlayan araç, sahip olduğu 5 motorun hakkını veriyor…

ÜSTÜN YETENEKLERE SAHİP YENİ YANGWANG U8

Çinli elektrikli araç üreticisi BYD, elektrikli araçlar sektöründe yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor. Firma, 26 Şubat'ta Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergileyeceği Yangwang U8 modeli ile otomotiv dünyasında büyük bir yenilik yapmayı planlıyor. Bu model, her tekerleğinde bir motor bulundurması ve ayrıca bir menzil artırıcı benzin motoruna sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Bu özelliği sayesinde U8, kendi etrafında dönebilme, üstün manevra kabiliyeti, su üstünde hareket edebilme ve zorlu arazi koşullarında tırmanabilme gibi benzersiz yeteneklere sahip.

İMKANSIZ GÖRÜNEN PARKURDA BAŞARILI PERFORMANS

Çin'de 154 bin dolar (4 milyon 620 bin TL) gibi bir fiyat etiketi ile alıcı bulan Yangwang U8'in, Türkiye pazarında da büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Araç, sosyal medyada yayınlanan off-road videosu ile de adından söz ettiriyor. Videoda, 65 derecelik toprak yolda Yangwang U8'in neredeyse imkansız görünen parkuru başarıyla tamamladığı görülüyor. Bu başarı, aracın sahip olduğu 5 motorun etkisini gözler önüne seriyor.

UZUN YOLCULUKLARIN YENİ İSMİ

BYD Yangwang U8, özellikle elektrikli araç teknolojisinde yeni bir çığır açmayı hedefliyor. Araç, elektrikli motorların yanı sıra benzin motoru ile de menzil artırma özelliğine sahip olmasıyla, uzun yolculuklar için de ideal bir seçenek haline geliyor. Araçta bulunan her bir motorun tekerlek başına monte edilmesi, dört tekerlekten çekiş sisteminin yanı sıra, aracın her türlü arazi ve yol koşulunda mükemmel bir performans sergilemesini sağlıyor.

Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek olan BYD Yangwang U8, elektrikli araçlar konusunda meraklı olanların ve otomotiv teknolojilerini yakından takip edenlerin büyük ilgisini çekecek gibi görünüyor. Fuar, Yangwang U8'in Avrupa'daki otomobil severlerle buluşacağı ilk platform olacak. Bu modelin Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı ve Türk tüketicilerin bu yenilikçi elektrikli araca nasıl tepki vereceği ise merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN