Volkswagen Polo Almayı Düşünüyorsanız Bu Fiyatlar Tam Size Göre! Mart 2022 Volkswagen Polo Fiyat Listesi Yayınlandı

Volkswagen Polo Almayı Düşünüyorsanız Bu Fiyatlar Tam Size Göre! Mart 2022 Volkswagen Polo Fiyat Listesi Yayınlandı

Yeni ve kompakt kasasıyla herkesin beğenisini toplayan Volkswagen Polo'nun Mart ayı güncel fiyat listesi açıklandı. Son zamanlarda otomobil piyasasının ülkemizdeki ekonomik şartlardan dolayı sürekli olarak değiştiğini ele alırsak, Volkswagen Polo'nun Mart ayı fiyatlarında değişiklik görebiliyoruz. Fakat hala geç kalmış değilsiniz, siz de Volkswagen Polo almak istiyorsanız gelin hep beraber öncelikle fiyat listesini bir gözden geçirelim.

Dünya üzerinde toplamda 18 milyondan fazla üretim sağlamış olan Volkswagen Polo en yeni ve kompakt kasasıyla herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Aynı zamanda Volkswagen Polo 'nun başarılı bir kompakt model olması rakiplerini de arkasında bırakmaya yetiyor. Kapsamlı özellikleri ve teknolojik bir donanıma sahip Polo, sürücülerin en sevdiği hatchback modeller arasında yerini alıyor.

kapak.jpg

VOLSWOGEN POLO GENEL ÖZELLİKLERİ

2022 Volkswagen Polo'nun kısaca özelliklerinden bahsetmek gerekirse, Polo genel olarak yüksek sınıf araçlarda kullanılan teknolojileri de kendinde bulunduruyor. Kısa özelliklerini sıralamak gerekirse LED farlar, LED arka lamba grubu, Dijital gösterge, Multi medya sistemi ve birden fazla işleve sahip direksiyon gibi özelliklere sahip olan Polo, ekstra olarak IQ Drive yani seyahat asistanı sistemi özelliğini de artık Polo'da görebileceğiz.

polo-ic-kisim.jpg

VOLSWOGEN POLO'NUN DONANIM VE PAKET SEÇENEKLERİ

Volkswagen Polo iki yeni premium donanım paketi seçeneğine de sahip oluyor, Style ve R-Line olarak sevenlerinin karşısına çıkıyor. Style ve R-Line birbirlerinden farklı olarak görünsede özellik açısından oldukça birbirlerine benziyorlar. Polo Style özelleştirilen IQ.LIGHT LED matrix farlarını içeriyor. Dış donanım olarak krom görünümlü çaprak çubukları olan 15 inç alaşım jantlara sahip oluyor.

polo-2.jpg

2022 VOLKSWAGEN POLO,DA OTOMATİK VİTES

2022 Volkswagen Polo, hem manuel hem de otomatik seçenekleri ile satın alınabilecek. Polo otomatik paket olarak 95 PS Comfortline, 95 PS DSG Highline 7 ileri otomatik şansıman bulunduracaktır.

MART AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Önümüzdeki aylarda döviz kurlarında bir haraketlilik görmezsek Volkswagen Polo'nun fiyat listesinde bir değişiklik olmayacaktır diye düşünüyoruz. Günümüz şartlarında bir kaç gün önümüzü bile tam olarak kestiremiyoruz bu nedenle fiyatların tam olarak hangi yöne doğru hareket edeceği hakkında kesin bir bilgi paylaşamıyoruz. Volkswagen Polo'nun Mart ayı güncel fiyat listesine gelecek olursak, fiyat listesi şöyle:

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life

2021 Model: 379.500 TL

2022 Model: 430.600 TL

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life

2021 Model: 438.000 TL

2022 Model: 450.800 TL

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Style

2021 Model: 509.300 TL

2022 Model: 529.700 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN