Volvo Türkiye'de yeni çağı başlatıyor! Bağlantılı hizmetler ve OTA güncellemeler artık Türkiye'de

Volvo Türkiye'de yeni çağı başlatıyor! Bağlantılı hizmetler ve OTA güncellemeler artık Türkiye'de

Volvo, teknoloji ve konforu bir arada müşterilerine sunabilmek amacıyla yeni çağı başlatmak için adımlarını attı. Dünyaca ünlü markanın bağlantılı hizmetleri ve OTA güncellemeleri artık Türkiye’de. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Dünyaca ünlü İsveç otomobil markası Volvo, Türkiye’deki müşterilerini rahat ettirmek amacıyla otomobil teknolojisinde yeni bir dönem başlatmak için düğmeye bastı. Hem araç sahiplerinin hayatını kolaylaştırmak hem de teknoloji ve konforu müşterilerin sunabilmek için çalışmalarına devam eden marka, o özellikleri ile Türkiye pazarına giriyor.

yeni-proje-75.jpg

OTOMOBİL TEKNOLOJİSİNDE YENİ DÖNEM

Volvo Cars, Türkiye'deki müşterilerine yönelik yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Şirket, bağlantılı dijital hizmetler ve Over-The-Air (OTA) güncelleme desteğini resmi olarak Türkiye pazarına sunarak otomobil teknolojisinde yeni bir dönemi başlatıyor. Bu hizmetler, Volvo'nun müşteri deneyimini zenginleştirme ve araç sahiplerinin hayatını kolaylaştırma yönündeki kararlılığını gösteriyor.

Volvo'nun açıklamasına göre, fabrika çıkışlı model yılı 2023 olan ve Android Automotive OS işletim sistemine sahip iCUP bilgi-eğlence sistemine sahip tüm araçlar, bu yeni özelliklerden faydalanabilecek. Bu, Volvo'nun teknoloji ve konforu bir araya getirme konusundaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.

yeni-proje-76.jpg

MOBİL UYGULAMA İLE DAHA ETKİN KONTROL

Bu yenilikçi hizmetlerle Volvo araç sahipleri, Volvo Cars mobil uygulaması üzerinden araçlarını daha etkin bir şekilde kontrol edebilecekler. Uzaktan kapı kilidi ve klima kontrolü, aracın güncel konumunun ve şarj durumunun görüntülenmesi, klima ve şarj için zamanlama yapılması gibi birçok fonksiyon bu uygulama aracılığıyla elinizin altında olacak. Bu özellikler, günlük yaşamda büyük bir kolaylık sağlayarak kullanıcıların zamanlarını daha verimli kullanmalarına olanak tanıyor.

Ayrıca, Volvo araç sahipleri araç içerisinden Google servislerine doğrudan erişebilecek ve OTA güncellemeleri ile araçlarını en yeni Android sürümlerine güncelleyebilecek, çeşitli uygulamaları indirme fırsatı bulacaklar. Bu, Volvo'nun teknolojiyi araç içi deneyimle entegre etme konusundaki öncü rolünü pekiştiriyor.

yeni-proje-77.jpg

Volvo'nun Türkiye'deki araçları için sunduğu bu bağlantılı hizmetler ve OTA güncelleme desteği, markanın inovasyona verdiği önemi ve müşteri memnuniyetine olan odaklanmasını bir kez daha gözler önüne seriyor. Volvo, bu adımla birlikte otomobil sahiplerine daha akıllı, daha bağlantılı ve daha rahat bir sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Bu yenilikler, Volvo'nun sadece otomobilleri değil, aynı zamanda sürüş deneyimini de sürekli olarak geliştirdiğinin bir kanıtı olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN