Yarın çok geç! İslam Memiş'ten altın yatırımcısına hayati uyarı: Bunu yapan kazanır

Yarın çok geç! İslam Memiş'ten altın yatırımcısına hayati uyarı: Bunu yapan kazanır

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası hızla düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılarını tedirgin etmiş durumda. Altın fiyatlarındaki düşüş doları da etkilerken yatırımcılar 'Altın mı dolar mı? Dolar alınır mı satılır mı? Hangi emtiaya yatırım yapmalıyım?' sorularını araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcısına hayati uyarı. Geç kalmadan buna yatırım yapın. Yarın çok geç! Şimdi alan köşeyi dönecek. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları...

Elinde altın ve Dolar olanlar dikkat! Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası altın ve dolar fiyatlarında düşüşler başlarken gözler piyasalara çevrilmiş durumda. Yatırımcılar 'Altın mı alınır dolar mı? Altın fiyatları yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak?' sorularını araştırırken Altın kahini İslam Memiş'ten peş peşe uyarılar geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcısına hayati uyarı. Bunu yapan köşeyi döner. Yarın çok geç!

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLDU?

TCMB'den faiz oranlarına ilişkin yapılan duyuruda, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan başkanlığında toplanan Kurul'un, politika faizinin yüzde 25'e çıkarılmasına karar verdiği bildirildi.

gfgf-49.jpg

TCMB'nin Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına yönelik beklenti anketi, 15 ekonomistin katılımıyla sonuçlanmıştı. Anket sonuçlarına göre, 100 ila 250 baz puanlık bir artırım öngören ekonomistlerin politika faizi beklentileri yüzde 18,50 ile yüzde 20,00 arasında, yıl sonu politika faizi beklentileri ise yüzde 20 ile 30 arasında yer aldı.

İSLAM MEMİŞ'TEN ÇARPICI UYARI: NE DOLAR NE ALTIN...

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın fiyatlarında düşüş başlerken yatırımcılar ne yapacağını şaşırmış durumda. Altın ve dolar kurundaki fiyat dalgalanmasını değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Ne dolar ne altın!' diyen İslam Memiş, şunları söyledi:

hghg-27.jpg

"Yatırım yapacaklar dolara değil euroya yapmalı çünkü euro dolara göre biraz daha değer kaybetti. Resmi kur tarafında 28,63 lira seviyesinde serbest piyasalarda 28,77-28,63 lira aralarında dengelenme çabasını sürdürüyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN