Yeni Citroën C4 Türkiye'de satışa sunuldu

Yeni Citroën C4 Türkiye'de satışa sunuldu

Citroën, yeni C4 modelini Türkiye’de 4 farklı motor ve 4 farklı donanım seçeneğiyle satışa çıkardı. Aracın en düşük fiyatlı modeli 219 bin TL.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 4 farklı motor ve 4 farklı donanım seçeneği bulunan C4, Citroën’in 10'uncu nesil kompakt hatchback modeli olarak yollara çıkıyor. Yerden yüksek tasarımıyla dikkat çeken yeni C4, 219 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak. 

Feel, Feel Bold, Shine ve Shine Bold adı verilen 4 ayrı donanım paketiyle tercih edilebilen yeni C4'ün tanıtım toplantısında konuşan Citroën Genel Müdürü Selen Alkım, “Yeni C4, bir önceki nesline göre çok farklı bir otomobil. Tasarımı, teknolojisi, konforu ve yerden yüksekliğiyle hatchback sınıfına yepyeni bir soluk getiriyor. Hem SUV’ye göz kırpıyor hem de dört dörtlük bir Crossover formu taşıyor” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN