Yeni Passat o tarihte Türkiye'de! Passat üretimi bitmişti... Aşiretlerin gözü yaşlı...

Yeni Passat o tarihte Türkiye'de! Passat üretimi bitmişti... Aşiretlerin gözü yaşlı...

Ülkemizde en çok tutulan modellerden 'Volkswagen Passat' o tarihte Türkiye pazarına girecek. Son olarak üretimi sonlandırılan model resmi web sitesinden kaldırılmıştı. Yeni yılda aşiretlerin gözünü dolduran haber geldi. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Son 2 yıldır üretimi olmayan Volkswagen Passat sedan milyonların gündeminde yer alıyor. Ülkemizde yoğun ilgiyle karşılaşan Passat modeli, o tarihten itibaren yeniden satışa çıkacak. Haberi duyan aşiretlilerin ise gözü yaşlı...

İKİ FARKLI SEÇENEĞİYLE SATILACAK

Emre Özpeynirci, sosyal medya hesabı üzerinden müjdeyi verdi. Yeni Passat modelinin o tarihten itibaren Türkiye pazarına açılacağı duyuruldu. Yeni Passat modeli, iki farklı motor seçeneğiyle müşterinin karşısına çıkacak. Bu seçenekler ise 1.5 mild hibrit eTSI benzinli ve 2 lt TDI dizel seçenekleri olarak paylaşıldı.

2015-volkswagen-passat-variant-22-1920x1080.jpg

O TARİHTE SATIŞA ÇIKIYOR

Volkswagen tarafından üretimi durdurulan Passat sedan modelinin yerine, yeni Passat modeli mart ayında satışa sunulacak. Emre Özpeynirci'nin açıklamalarına göre, yeni Passat'ın bu yıl içerisinde 3 bin adet satması bekleniyor. Son yıllarda ilgiyi üzerine toplayan yeni Passat'ın yüzde 15 - 20 oranında daha pahalıya satılması bekleniyor.

NOT: Passat sedan üretiminin durdurulmasıyla, Passat Variant artık sadece Passat olarak biliniyor.

volkswagen-tiguan-2022-03-oem.webp

YENİ TİGUAN'DA PAZARDA YERİNİ ALACAK

Mart ayından itibaren bir yeni model daha geliyor. Özpeynirci'nin açıklamalarına göre, Yeni Tiguan mart ayında Türkiye pazarında yerini alacak. Yeni Tiguan'da 1.5 mild hibrit eTSI benzinli ve 2 lt TDI dizel seçenekleriyle satışa çıkacak. 2024 yılında en az 12 bin adet satış yapması beklenirken, donanıma göre, yüzde 5 - 10 oranında daha pahalıya satılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN