Yok artık! 75 metrekarelik yazlığın fiyatı adeta dudak uçuklatıyor! Emlak piyasası iyice çıldırdı

Yok artık! 75 metrekarelik yazlığın fiyatı adeta dudak uçuklatıyor! Emlak piyasası iyice çıldırdı

Gayrimenkul piyasasında fahiş fiyat artışları hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlar, artan kira fiyatları yüzünden oldukça sıkıntılı günler geçirirken, satılık ev fiyatları da zirve yaptı. Balıkesir'de ilana koyulan satılık yazlık fiyatı ise görenleri şok etti. 2+1 ve 75 metrekare büyüklüğünde olan yazlığın fiyatını görenler adeta şaşkına uğradı.

Kiralık ve satılık ev fiyatlarında yaşanan süregelen yüksek artış, barınma krizini de beraberinde getirmeye devam ediyor. Vatandaşlar, bir ev sahibi olabilmek için uzun yıllar boyunca kredi borcu ile mücadele etmek zorunda kalırken, astronomik ev fiyatları da dikkat çekiyor.

EVİN FİYATI TAMI TAMINA...

ekran-goruntusu-2023-08-02-101214-64cb3c3699f4b.png

Balıkesir'de, bir vatandaşın internet üzerinden satışa sunduğu yazlık evin fiyatı ise adeta şok etkisi yaratıyor. Sadece 2+1 planında ve 75 metrekare büyüklüğünde olan bu evin etiket fiyatı tam 21 milyon lira!

Deniz manzaralı ve plaja yakın olduğu ifade edilen bu evin ilanında yer alan fotoğraflarda, evin küçük boyutları açıkça görülebiliyor. Bu kadar yüksek bir fiyatın göz alıcı özelliklerle dolu bir malikaneyi çağrıştırabileceği düşünülse de, gerçek durum böyle değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN