Zamlardan bunalan araç sahiplerine güzel haber! Şartları sağlayanlara LPG'de indirim müjdesi

Zamlardan bunalan araç sahiplerine güzel haber! Şartları sağlayanlara LPG'de indirim müjdesi

Akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. ÖTV ve KDV artışlarından sonra 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatları 30 TL'yi aşmış durumda. Araç sahipleri 'Akaryakıt fiyatlarında indirim haberi var mı?' sorusunu araştırırken beklenen haber geldi. Zamlardan bunalan araç sahiplerine güzel haber! Akaryakıt fiyatlarına dev indirim geldi. Sürücüler bayram edecek! İşte 4 Ağustos 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrol fiyatlarındaki değişiklik ve dolar kurundaki hareketlilikle birlikte akaryakıt fiyatları değişmeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından benzin ve motorin fiyatları 30 TL'yi aşmış durumda. Sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında indirim haberi var mı? 4 Ağustos 2023 benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu?' sorularını araştırırken beklene haber geldi. Zamlardan bunalan araç sahiplerine güzel haber! Şartları sağlayanlara LPG'de indirim müjdesi. Kimse bu indirimi beklemiyordu. İşte il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

AKARYAKIT FİYATLARINDA DEV İNDİRİM MÜJDESİ!

Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Petrol Ofisi tarafından yapılan duyuruya göre; Maximum üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından Maximum kredi kartı ile tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 350 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 110 TL'ye varan MaxiPuan Hediye edileceği bildirildi. Yapılan duyuruya göre kazanılan 110 TL puan bir sonraki yakıt alımında benzin motorin veya LPG hiç farketmez, yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 110 TL indirim yaptırılacak.

ghghgh-2023-08-04t165951-675.jpg

BU ŞARTLARI SAĞLAYAN HERKES YARARLANABİLECEK

Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 350 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 90 TL MaxiPuan, alışverişlerinizden en az birini temassız Maximum Kart’ınızın Öde Geç özelliği veya Maximum Mobil'in içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapmanız durumunda toplam 110 TL MaxiPuan hediye edileceği belirtilen duyuruda 29 Mayıs 2018 tarihinden önce tahsis edilmiş temassız özellikli Maximum kredi kartlar ile temassız öde-geç işlemi yapılabilmesi için bir defaya mahsus olmak üzere anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonunda Bankamıza ait  temassız kart okuyuculu POS cihazlarında aktivasyon işlemi yapılması gerektiği bildirildi.

4 AĞUSTOS 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.04 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 36.41 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 15.90TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.09 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 36.47 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 15.98 TL

jhjhj-15.jpg

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 36.57 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 36.95 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 16.15 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 36.67 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 37.12 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 16.25 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN