Ziraat Bankası’ndan Haziran ayı fırsatı! O şartları sağlayan 8 bin TL’yi cebine koyuyor

Ziraat Bankası’ndan Haziran ayı fırsatı! O şartları sağlayan 8 bin TL’yi cebine koyuyor

Ziraat Bankası Haziran ayına özel yeni kampanyasını duyurdu. Müşterilere özel sunu kampanyalar ile dikkat çeken Ziraat Bankası, belirli şartları yerine getirenlere 8.500 TL'lik ödül kazanma fırsatı sunuyor. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanyalar dikkat çekmeye devam ediyor. Müşterilere yönelik yeni bir harcama kampanyası ile gündemde yer alan Ziraat Bankası, Ziraat Bankası bankkart kredi kartı veya banka kartı ile yapılan alışverişlerde çeşitli ödüller sunulacağını duyurdu. Kampanya kapsamında 8.500 TL'lik ödül kazanma fırsatından yararlanabilirsiniz.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin kredi kartı veya banka kartı ile Touristica üzerinden belirli tutarlarda alışveriş yapması gerekmektedir. Bu kapsamda yapılacak harcamalara göre ödeme tutarları şu şekildedir:

  • 25.000 TL ile 50.000 TL arasındaki alışverişlerde 2.500 Bankkart Lira
  • 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki alışverişlerde 5.500 Bankkart Lira
  • 100.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 8.500 Bankkart Lira

Bu alışverişlerde müşteriler, peşin fiyatına 9 taksit imkânından da faydalanabiliyor.

Bankkart Tatil Kampanyası | Touristica

KAMPANYA NE ZAMAN SONLANIYOR?

30 Haziran'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 8 Temmuz'da kartlara tanımlanacak. Kazanılan tutarı 12 Ağustos'a kadar kullanabilirsiniz. Kullanılmayan bankkart liralar ise 13 Ağustos'ta iade edilecek. Bir müşteri kampanyadan en fazla 8.500 Bankkart Lira kazanabilecek.

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI NELERDİR?

Kampanya yalnız Touristica üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olmakla birlikte bankkart liralar sadece belirtilen süreler içerisinde kullanılabilecek. Son kullanım tarihinden sonra kimse bankkart lira kullanımı Yapamayacak.

Touristica'da 2.500 TL Bankkart Lira

Kampanya ile birlikte yaz tatili alışverişleri cazip bir hale gelirken ödül kazanma fırsatını kaçırmamak için kampanyadan maksimum şekilde yararlanabilirsiniz. Kampanya ile hem ihtiyaçlarınızı karşılayabilir hem de kazanç elde edebilirsiniz.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

Ziraat Bankası bankkart kredi kartı veya banka kartı kullanarak yapacağınız alışveriş ile birlikte kampanya katılım sağlamış olacaksınız. Kampanya detaylarını öğrenmek isteyen kişiler Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN