Emlak Konut Vadi Evleri nerede, daire fiyatı ne kadar? 120 vadeyle satışa çıkıyor!

Emlak Konut Vadi Evleri nerede, daire fiyatı ne kadar? 120 vadeyle satışa çıkıyor!

Emlak Konut tarafından İstanbul'da satışa çıkarılan Vadi Evleri fiyatları belli oldu. 2+1'den 5+1'e kadar pek çok seçenek bulunan konut projesinde gelir durumuna göre ödeme planı belirleniyor. İşte, Emlak Konut Vadi Evleri hakkında bilgiler...

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi Emlak Konut GYO, nisan ayında yeni bir konut satış kampanyasını hayata geçiriyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar Emlak Konut Vadi Evleri'nden 0.99 faiz oranı ile uygun şart ve koşullarda yeni evlerine taşınabilecek. Projenin Pek çok sosyal imkana sahip konut projesinde; fitness salonu, sauna, yüzme havuzu da yer alıyor.

EMLAK KONUT VADİ EVLERİ TANITIM

EMLAK KONUT VADİ EVLERİ KONUT PROJESİ ÖZELLİKLERİ

İstanbul Havalimanı'na yakın konumda bulunan Emlak Konut Vadi Evleri özel satış rakamları ve ödeme seçenekleri ile müşterilerin beğenisine sunuldu. Emlak Konut Vadi Evleri'nde yaşamın her anından tat alacak, konforlu yaşam fırsatı sunan dev proje kapsamında birçok villa ve daire seçenekleri alıcısını bekliyor. Her türlü sosyal donatı ve doğal yerleşim alanları, geniş yeşil alanlarıyla huzur dolu bir gelecek fırsatı sunuyor.

EMLAK KONUT VADİ EVLERİ GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Emlak Konut Vadi Evleri'nde nisan ayına özel farklı fiyat seçenekleri sunuluyor. Projede yer alan konutlar 2+1 dairelerden başlıyor. Müşterilerin tercihlerine göre konutlar 3+1, 4+1 ve 5+1 büyüklükte olabiliyorlar. Bunun dışında konut projesinde villa tipi evler de mevcut. Villalar ise 3+1 ve 4+1 şeklinde.

60637ca32cb45.jpg

Farklı özelliklerde çeşitli konutların yer aldığı projede ilan edilen satış rakamları şöyle:

2+1 konut seçeneği: 908.000 TL - 1.248.000 TL
3+1 konut seçeneği: 1.129.000 TL - 1.503.000 TL

Vadi Evleri'nde en ucuz konut fiyatları 908 bin TL.

Vadi Evleri'nde yer alan lüks villaların fiyatları ise 1 milyon 129 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

EMLAK KONUT VADİ EVLERİ ÖDEME SEÇENEKLERİ

Emlak Konut Vadi Evleri konut projesinde sunulan ödeme seçenekleri içerisinde uzun süreli vade seçeneği dikkat çekiyor. Projeden ev alacaklar 120 ay vade olanağından faydalanabilecek. Konut projesinde vade farkı yüzde 0.99 olarak uygulanacak.

Emlak Konut Vadi Evleri teslim tarihi 2024 olarak hedefleniyor.

EMLAK KONUT VADİ EVLERİ NEREDE, NASIL GDİLİR?

Konut projesi İstanbul'un Esenyurt ilçesinin sınırları içerisinde yer alıyor. İstanbul Havalimanı'na yakın bir lokasyonda, Hoşdere Millet Bahçesi yakınlarında yer alıyor. Emlak Konut Vadi Evleri adresi, hastanelere, üniversitelere ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın konumda.

2021-03-31-164208.jpg

EMLAK KONUT VADİ EVLERİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN