TOKİ İstanbul konut ihalesi ne zaman? Başakşehir, Ataşehir ve Zeytinburnu’na konut müjdesi

TOKİ İstanbul konut ihalesi ne zaman? Başakşehir, Ataşehir ve Zeytinburnu’na konut müjdesi

Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) mega kent İstanbul'da 3 yeni konut projesi müjdeyi geldi. 3 ilçeye toplamda bin 588 konut yapılacak. Ataşehir ve Başakşehir’de yapılacak TOKİ konutları için geri sayım başladı.

DENİZHAN ERKOÇ / KARAR

TOKİ, Ataşehir ve Başakşehir’de yapılacak konutlar için yakın zamanda ihaleye çıkıyor. Zeytinburnu’nda ise kentsel dönüşüm projesi planlanıyor. Başakşehir’de 794 konut,  Ataşehir’e ise 513 konut ve 28 dükkan inşa edilecek.

TOKİ’DEN BAŞAKŞEHİR’DE 794 KONUT

TOKİ'nin İstanbul’un Başakşehir ilçesinde inşa edeceği proje 2. etap kapsamında 794 konutu kapsıyor. Proje dâhilinde 16 dükkan da bulunuyor.

TOKİ’NİN KONUT İHALESİ NE ZAMAN?

TOKİ’nin İstanbul’da inşa edeceği konutlar için 28 Aralık 2020’de ihale düzenleyeceği bildirildi. Sözleşmenin ardından 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak inşaat başlanacak. Konutların teslimi de yer tesliminden 650 gün sonra yapılacak.

ATAŞEHİR’DE 513 KONUT VE 28 DÜKKAN

Anadolu yakasında yer alan Ataşehir'de yapılacak proje Şerifali Çiftliği GÖB alanında yükselecek. 513 konuttan oluşan projede 28 dükkan da yer alıyor.

18 Ocak 2021’de ihalesi yapılacak projede sözleşmenin ardından 10 gün içerisinde yer teslimi yapılacak ve ardından da 550 günde teslim yapılacak.

toki-istanbul-konut-ihalesi-ne-zaman-basaksehir-atasehir-ve-zeytinburnuna-konut-mujdesi-1.jpeg

ZEYTİNBURNU’NDA KENTSEL DÖNÜŞÜM

TOKİ, Zeytinburnu’nun Telsiz Mahallesi’nde ise kentsel dönüşüm yapacak. Toplamda 281 konut ve 97 dükkan inşa edilecek. Zeytinburnu’ndaki projenin ihalesi ise 3 Mart 2021’de yapılacak.

İhaleleri Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) toplantı salonunda gerçekleştirilecek projeler henüz satışa çıkmadı.

TOKİ İstanbul Silivri kura çekimi sonuçları isim listesi ve sorgulama sayfasıTOKİ İstanbul Silivri kura çekimi sonuçları isim listesi ve sorgulama sayfasıTOKİ'nin açık artırmalı konut ve iş yeri satışı ne zaman? 69 bin liraya daireTOKİ'nin açık artırmalı konut ve iş yeri satışı ne zaman? 69 bin liraya daireTOKİ kuraları başlıyor! İşte illere göre konut kampanyaları...TOKİ kuraları başlıyor! İşte illere göre konut kampanyaları...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN