TOKİ'nin açık artırmalı konut ve iş yeri satışı ne zaman? 69 bin liraya daire

TOKİ'nin açık artırmalı konut ve iş yeri satışı ne zaman? 69 bin liraya daire

TOKİ, 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yeri satışını açık artırmayla satacağını duyurdu. Gelen bu son dakika haberinin ardından TOKİ’nin açık artırma ile yapacağı konut ve iş yeri satışı için tarih de belli oldu.

69 bin TL’den açık artırmaya girilecek olan konutların da yer aldığı 31 il açıklandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından düzenlenecek müzayedeye, internet üzerinden de teklif verilebilecek.

TOKİ MÜZAYEDESİ NE ZAMAN?

TOKİ, 17 Aralık 2020 Perşembe günü konut ve iş yeri satışı için açık artırma yapacak. Müzayede, konutlar için saat 11:00’de, iş yerleri için ise saat 15:00’te yapılacak.

TOKİ’DEN AÇIK ARTIRMAYLA KONUT VE İŞ YERİ NASIL ALINIR?

Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak olan açık artırmalara, internetten www.emlakyonetim.com.tr adresinden de teklif verilebilecek.

KONUTLAR HANGİ İLDE

Alıcılar, Adana, Ankara, Balıkesir, Aksaray, Bilecik, Batman, Bursa, Bingöl, Çankırı, Bolu, Düzce, Çorum, Isparta, Hatay, Kayseri, İzmir, Kırşehir, Kırıkkale, Kütahya, Konya, Nevşehir, Manisa, Sakarya, Niğde, Sivas, Samsun, Şanlıurfa, Sinop, Tokat, Trabzon ve Uşak’ta satışa sunulan konutlara yüzde 25, peşin 120 ay vadeyle sahip olabilecek.

Ayrıca, Aksaray, Adana, Ankara, Amasya, Balıkesir, Ardahan, Bursa, Bilecik, Çorum, Çanakkale, İstanbul, Denizli, Kayseri, Kahramanmaraş, Konya, Kırşehir, Rize, Niğde, Trabzon, Siirt ve Uşak’ta satılan iş yerleri yüzde 10, yüzde 25 peşin 120 ay vadeyle alınabilecek.

tokinin-acik-artirmali-konut-ve-is-yeri-satisi-ne-zaman-69-bin-liraya-dairee.jpg

TOKİ’NİN AÇIK ARTIRMAYLA SATTIĞI EV VE İŞ YERLERİNİN TEMİNAT ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK?

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Türkiye Halk Bankası A.Ş tarafından yürütülecekken, başvurular/teminatlar anılan Bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

TOKİ’DEN 133 KONUT VE 107 İŞ YERİ SAYIŞI

(TOKİ),31 ilde 133 konut ile 21 ilde 107 iş yerini “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu. Konutlar arasında 69 bin liradan açık artırmaya girecek olanlar bile var. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN