TOKİ 7 ilde aylık 389 TL'ye konut satışına başlıyor! İşte kura başvuru tarihleri...

TOKİ 7 ilde aylık 389 TL'ye konut satışına başlıyor! İşte kura başvuru tarihleri...

TOKİ, 7 şehirde 14 bin liradan başlayan peşinat ve aylık 389 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunuyor. Uygun ödeme koşullarına sahip konutlar, başvuruların ardından kura çekimiyle sahiplerine teslim edilecek. İşte, 2021 yılı TOKİ kampanyaları...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 2021 yılı için yeni konut satış ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Yeni yılın ilk kampanyasında, 7 il için sadece 14 bin liradan başlayan peşinat ve aylık 389 TL taksitle konutlar satışa çıkarılıyor. Düşük ve orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen konutlar, kura çekimiyle sahiplerini bulacak.

TOKİ HANGİ İLLERDE KONUT SATIŞI YAPACAK?

2021 yılına ait yeni konut projeleri ilanları yayımlayan TOKİ alt gelir grubu ailelere kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sundu. Başlatılan kampanya kapsamında 7 ilde yer alan kişilere sadece 14 bin lira peşinatla ev sahibi olabilecekleri çok sayıda ev ilanı yayımlandı. 

Toplu Konut İdaresi tarafından satışa sunulan alt gelir grubu ucuz konut ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında aralarında Çorum, Denizli, Karabük, Niğde, Rize, Van ve Zonguldak'ın yer aldığı 7 ilde ucuz konut satışı yapılacağı duyuruldu.

TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

TOKİ'nin konut satışı için kura çekilişi yapacağı illerin listesi şöyle:

* ÇORUM İLİ, DODURGA İLÇESİ, ESENTEPE MAHALLESİ 2. ETAP 158 ADET KONUT, 1 DÜKKANLI TİCARET Konut Projesi Kapsamında 17 Adet Konut,

* DENİZLİ İLİ ÇARDAK İLÇESİ SARAY MAHALLESİ 187 ADET KONUT, 1 ADET 5 DÜKKANLI TİCARET MERKEZİ VE 1 ADET CAMİ Konut Projesi Kapsamında 37 Adet Konut,

* KARABÜK İLİ, MERKEZ İLÇESİ, BELEN MAHALLESİ 1144 ADET KONUT Projesi Kapsamında 249 Adet Konut,

* NİĞDE İLİ ULUKIŞLA İLÇESİ KILAN MAHALLESİ 105 ADET TARIMKÖY KONUTU VE 1 ADET 2 DÜKKANLI TİCARET MERKEZİ Projesi Kapsamında 2 Adet Konut,

* NİĞDE İLİ ALTUNHİSAR İLÇESİ 118 ADET KONUT Projesi Kapsamında 44 Adet Konut,

* RİZE İLİ GÜNEYSU İLÇESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ 1. ETAP 93 ADET KONUT VE 20 ADET DÜKKAN Projesi Kapsamında 20 Adet Konut,

* VAN İLİ ERCİŞ İLÇESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ 407 (419) ADET DÜKKAN VE 48 ADET OFİS Projesi Kapsamında 60 Adet Konut,

* ZONGULDAK MERKEZ ÜZÜLMEZ TTK LOJMANLARI 1.ETAP 766 ADET KONUT, 4 ADET TİCARET MERKEZİ Projesi Kapsamında 119 Adet Konut satışa sunuldu.

toki-ucuz-konuz-projeleri-1.jpg

toki-satis-ilanlari-2.jpg

TOKİ'DEN NASIL EV SAHİBİ OLUNUR?

TOKİ tarafından satışa sunulan konut projesi peşinat tutarı Niğde Altunhisar konut projesi alt gelir grubu için belirlenen 14 bin lira olurken, en düşük aylık taksit tutarı ise 389 TL olarak açıklandı. Projeden konut satın almak isteyen kişiler başvurularını Ziraat Bankası Altunhisar Niğde şubesi üzerinden yapabilecek.

TOKİ tarafından satışa sunulan tüm konut projeleri, toki.gov.tr resmi internet sitesi üzerinden ilan edilmekte olup, konut başvuruları ilanlarda belirtilen Ziraat Bankası ve Halkbank şubeleri üzerinden konut peşinatı tutarı ile kabul ediliyor.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Kuraya katılan hak sahipleri, TOKİ'nin www.toki.gov.tr/satis/tr/kura web adresine TC kimlik numaralarını girerek kura sonucunu sorgulayabilir. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın kura sonuçlarının, e-Devlet üzerinden de öğrenilebildiğini belirtelim.

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN