Engin Altan Düzyatan'a kayınpederden destek geldi

Engin Altan Düzyatan'a kayınpederden destek geldi

'Diriliş Ertuğrul' dizisinde oynayan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, 15 Temmuz darbe gecesi yaşadıklarını anlatmıştı. Duygularını sosyal medya üzerinden de paylaşan Düzyatan'a kayınpederinden destek geldi.

Engin Altan Düzyatan, oyunculuk kariyerinde sadece jön olarak kalmadı, TRT 1'de yayınlanan 'Diriliş: Ertuğrul' dizisiyle dönem işlerinde de yer alabilecek potansiyeli olduğunu gösterdi. 

15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Londra'da olduğunu belirten Düzyatan "O gün Londra'daydım. Yaşananlara inanamadım. 'Allahtan oradaydın' diyorlar bana, ama inanın oradayken de çok rahat değildim. Fiziken oradaydım ama aklım buradaydı ve çok huzursuz oldum. Oradayken de 'Keşke Türkiye'de olsam' diyorsunuz. Çünkü tüm sevdikleriniz burada, vatanınız burada. İnsanlar sokaklarda... Burada olsaydım ben de sokaklara koşardım. Halkın gösterdiği kahramanlık bize inanılmaz gurur yaşattı. Memleket elden gidiyordu gerçekten. Halk muhteşem bir dirayet gösterdi." şeklinde konuştu. 

Bu açıklamalarının ardından Ender Alkoçlar, kızı Neslişah Alkoçlar ile 2014 yılının Ağustos ayında dünyaevine giren damadı Engin Altan Düzyatan'a sosyal medya hesabından övgüler yağdırdı. Damadının bu sözlerini instagram'da paylaşan işadamı, "Helal sana damat, Ne mutlu Türküm diyene!" dedi. 

16-10/09/engin.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN