Engin Özkoç: FETÖ'cüler kaymakam adayı yapıldı

Engin Özkoç: FETÖ'cüler kaymakam adayı yapıldı

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç kaymakamların FETÖ şüphesiyle görevden alınmasına değinerek 'Eskilere değil, yenilere de bakın. Son Kaymakamlık sınavlarında farklı cemaat kisveleri altında FETÖ'cüler kaymakam adayı yapıldı' dedi.

CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç, FETÖ soruşturmasında 43 kaymakam ve vali yardımcısının görevden uzaklaştırılmasına ilişkin "Eskilere değil, yenilere de bakın. Son Kaymakamlık sınavlarında farklı cemaat kisveleri altında FETÖ'cüler kaymakam adayı yapıldı" dedi.

Özkoç, FETÖ ile bağlantılı olduğu belirlenen Doğu ve Güneydoğu illerinde aktif görevdeki 43 kaymakam ve vali yardımcısının İçişleri Bakanlığı talimatıyla görevden alınmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özkoç, "FETÖ soruşturmasında 43 kaymakam ve vali yardımcısı görevden uzaklaştırılmış. Eskilere değil, yenilere de bakın. Son Kaymakamlık sınavlarında farklı cemaat kisveleri altında FETÖ'cüler kaymakam adayı yapıldı. Sınava giren, hakkı yenen gençler biliyor, AKP iktidarı bilmiyor mu?" diye sordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN