Erdoğan, sinema sektörü temsilcileriyle buluştu

Erdoğan, sinema sektörü temsilcileriyle buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beştepe'de sinema sektöründen temsilcileri ile görüşmesi başladı. Görüşmede Birol Güven, Şükrü Avşar, Timur Savcı, Şahan Gökbakar, Yılmaz Erdoğan, Oktay Kaynarca, Demet Akbağ, Raci Şaşmaz, Burak Özçivit, Bülent İnal, Tamer Karadağlı, Onur Tan ve Elif Dağdeviren gibi isimler bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sinema sektöründen isimlerle görüşmesi başladı.

Mars Entertainment Group (Cinemaximum sinema zinciri) ile ücretler ve haklar konusundaki anlaşmazlıklar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

19-01/29/20190129_2_34656090_41176592.jpg

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sinema sektörü temsilcilerini kabul etti. Toplantıya katılanlar arasında Birol Güven, Şükrü Avşar, Timur Savcı, Şahan Gökbakar, Yılmaz Erdoğan, Oktay Kaynarca, Demet Akbağ, Raci Şaşmaz, Burak Özçivit, Bülent İnal, Tamer Karadağlı, Onur Tan ve Elif Dağdeviren gibi isimler bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN