Erdoğan'dan Down Sendromu Farkındalık Günü paylaşımı

Erdoğan'dan Down Sendromu Farkındalık Günü paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ''Farkındalığınızla dünyamızı güzelleştiriyor, zenginleştiriyorsunuz. İyi ki varsınız" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla BİP ve Telegram hesaplarından bir mesaj paylaştı. Erdoğan yaptığı paylaşımda down sendromlu bireylere ve ailelerine seslenirken, ''Farkındalığınızla dünyamızı güzelleştiriyor, zenginleştiriyorsunuz. İyi ki varsınız" açıklamasında bulundu.

'FARKINDALIĞINIZ DÜNYAMIZI ZENGİNLEŞTİRİYORSUNUZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Down Sendromu Farkındalık Günü mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Özel gereksinimli yavrularımıza yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla ilan edilen Dünya Down Sendromu Günü'nde tüm down sendromlu kardeşlerime ve kıymetli ailelerine saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Farkındalığınızla dünyamızı güzelleştiriyor, zenginleştiriyorsunuz. İyi ki varsınız."

 

erd.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN