Ergenekon davası savcılarından Mehmet Murat Dalkuş tahliye edildi

Ergenekon davası savcılarından Mehmet Murat Dalkuş tahliye edildi

FETÖ üyesi olmak suçundan aranırken Ekim 2019'da yakalanan ve meslekten ihraç edilen Ergenekon davası savcılarından Mehmet Murat Dalkuş tahliye edildi.

“FETÖ/PDY üyesi olmak” suçundan aranırken Ekim 2019’da Esenyurt’ta operasyonla yakalanan ve meslekten ihraç edilen Ergenekon davası savcılarından Mehmet Murat Dalkuş tutukluluk incelemesinde tahliye edildi.

İstanbul 28. Ağır Ceza Mahkemesi toplanan delil durumu, koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler, sanığın tutuklu kaldığı süre ve delil karartma ihtimalinin bulunmaması gibi gerekçelerle Dalkuş’un tahliyesine karar verdi. Mahkeme heyeti Dalkuş hakkında ev hapsi ve yurtdışına çıkma yasağı da koydu.

SAVCILIK İTİRAZ ETTİ

Aynı gün içinde Dalkuş’un tahliye kararına savcılıkça itiraz edildi. Tahliye kararına itiraz, bir üst mahkemece karara bağlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN