Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin, kadınlar için düzenlediği öykü yarışması sonuçlandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin, kadınlar için düzenlediği öykü yarışması sonuçlandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eşitlik Biriminin Covid-19 pandemisi sürecinde kadınlar için düzenlediği öykü yarışması sonuçlandı. Yarışmanın kazananlarına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ödüllerini takdim etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eşitlik Birimi tarafından düzenlenen Evde Kal konulu öykü yarışması kazananları belli oldu. Covid-19 pandemisi nedeniyle kadınlarla yüz yüze atölyelerini gerçekleştirme imkânı bulamayan Büyükşehir Belediyesi, online psikolog, diyetisyen gibi hizmetlerinin yanı sıra kadınların evden yazmalarını sağlayarak da yanında oldu. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, “Kadınların eşit koşullarda hayata katılmaları için çalışmalarını sürdüren Eşitlik Birimiz, Araba Tamiri ve Evde Tamir Atölyelerimiz gibi çalışmalarımızı ne yazık ki bu yıl pandemi sebebiyle gerçekleştiremedi. Düzenlenen öykü yarışması ile kadınların bu süreci yazılarıyla ifade etmesine imkân sağladık. Öykü yarışmasına katılan tüm katılımcıları tebrik ediyorum. Yarışmayı kazanan katılımcıların eserlerini Büyükşehir Belediyemizin internet sitesinde de yayınlayacağız. Dileyen herkes kadın yarışmacıların öykülerini oradan okuyabilir” dedi.

Öykü yarışmasında 1. Elif Arslan, 2. Burçin Laçin Altay ve 3. İlkay Çulha oldu. Ödüllerini Büyükşehir Belediyesi önünde teslim alan yarışmacılar, başta Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen olmak üzere kadınların yanında olan tüm çalışanlara teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN