Esra Elönü kimdir, kaç yaşında, nereli? Esra Elönü'nün babası neden öldü?

Esra Elönü kimdir, kaç yaşında, nereli? Esra Elönü'nün babası neden öldü?

Esra Elönü'nün babası neden vefat etti? sorusunun yanıtını internette araştırılıyor. Esra Elönü, babası Şaban Elönü'nün umre dönüşü İstanbul'daki evinde hayatını kaybetmesinin ardından çıkan 'corona virüs' iddiaları üzerine sosyal medyadan açıklamada bulundu. Peki, Esra Elönü kimdir ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

'Esra Elönü kimdir?', 'Esra Elönü kaç yaşında?', 'Esra Elönü aslen nereli?' sorularının yanıtlarını haberimizde aktardık. Ölümcül corona virüs salgın hastalığı nedeniyle umreden dönen vatandaşlar tedbir amacıyla Ankara'da karantinaya alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, karantinaya alınan 1 kişide koronavirüs tespit edildiğini açıkladı. Umreden dönen vatandaşların arasında yer alan yazar Esra Elönü'nün babası Şaban Elönü, bugün hayatını kaybetti. Elönü, babasının koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiği iddiaları üzerine sosyal medyadan açıklama yaptı. Peki, 'Esra Elönü'nün babası neden öldü?', 'Esra Elönü kim?' Detayları KARAR.com okurları için derledik...

ESRA ELÖNÜ KİMDİR?

Yazar Esra Elönü, 1982 yılında İstanbul Beşiktaş'ta dünyaya geldi. Esra Elönü'nün annesi ev hanımı babası ise İmam Şaban Elönü'dür. Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazansa da eğitimine devam etmedi.

Bir haber sitesinde yazarlık yapan Esra Elönü, aynı zamanda bir televizyon kanalında da programlar sundu. 2005 yılında Beyaz Dua Evi Çocukları, 2007 yılında Çekirdek Lokantası, 2009 yılında ise Hayy Aksi isimli kitaplarını çıkardı.

2012 yılında Karabük Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Süleyman Civliz ile dünyaevine girdi ve bu evlilikten bir oğlu oldu.

ESRA ELÖNÜ KAÇ YAŞINDA?

Muhafazakar camianın tanınan simalarından olan yazar Esra Elönü, 2020 yılı itibariyle 38 yaşındadır.

ESRA ELÖNÜ BABASI NEDEN ÖLDÜ?

Yazar Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti.

Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri, koronavirüs iddiaları üzerine inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi.

"KORONAVİRÜS TESTİ NEGATİF ÇIKTI"

Esra Elönü, sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Babamı umreden döndüğü gece kaybettik. Rabbimin inşirahı için dua ediyorum. Umre dönüşü olduğu için dostlarımdan koranavirüs şüphesiyle ilgili çok soru alıyorum. Yapılan testlerin sonucu negatiftir. Kesin ölüm sebebi için Adli Tıp raporu bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN