Yazar Esra Elönü'nün babası umre dönüşü evinde hayatını kaybetti

Yazar Esra Elönü'nün babası umre dönüşü evinde hayatını kaybetti

Yazar Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti. Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Şaban Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi. Esra Elönü, babasına yapılan testin sonucunun negatif çıktığını açıkladı.

Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti.

Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi.

Elönü’nün bilinen bir rahatsızlığı olmadığı ifade edildi.

"TESTİ NEGATİF ÇIKTI"

Esra Elönü yaptığı açıklamada ise, "Babamı Umreden döndüğü gece kaybettik. Rabbimin inşirahı için dua ediyorum. Umre dönüşü olduğu için dostlarımdan Koranavirüs şüphesiyle ilgili çok soru alıyorum. Yapılan testlerin sonucu Negatiftir. Kesin ölüm sebebi için Adli Tıp raporu bekliyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN