EYT'lilere ilk maaş ve bayram ikramiyesi bir arada! Elinizdeki numaraya göre kontrol edin: Paralar bu sıraya göre yatacak!

EYT'lilere ilk maaş ve bayram ikramiyesi bir arada! Elinizdeki numaraya göre kontrol edin: Paralar bu sıraya göre yatacak!

EYT'li vatandaşlar internet üzerinden bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Peki emekli bayram ikramiyeleri yatmaya başladı mı? Tüm detaylar haberimizde.

Emekli vatandaşın yüzünü güldürecek haberler peş peşe gelmeye devam ederken bayram ikramiyeleri de hesaplara geçmeye başladı. Peki bayram ikramiyeleri neye göre hesaplara yatıyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAYRAM İKRAMİYELERİ YATIYOR

SSK emeklisi olan vatandaşlardan tahsis numarası 9, 7, 5, 3 olan ve maaş günü 17, 18, 19, 20 olan vatandaşlar 14 Nisan; tahsis numarasının sonu 1, 8, 6 ve maaş günü 21, 22, 23 olan vatandaşların 15 Nisan; tahsis numarası sonu 4, 2, 0 ve maaş günü 24, 25, 26 olan vatandaşlar 16 Nisan tarihinde bayram ikramiyelerini alacak. 

Emekli Bayram İkramiye Tarihleri

Bağ Kur emeklisi olan vatandaşlardan tahsis numarası 9, 7, 5, 3, 1 olan ve maaş günü 25-26 olanlar 17 Nisan; tahsis numarasının sonu 8, 6, 4, 2, 0 ve maaş günü 27-28 olan vatandaşlar 18 Nisan tarihinde bayram ikramiyelerini alacak. Emekli Sandığı emeklisi olan vatandaşlar 19 Nisan tarihinde emekli ikramiyelerini alabilecek. Aynı zamanda EYT kapsamında başvurusunu tamamlayan ve Nisan ayında emeklilik hakkı kazanan vatandaşlardan SSK emeklisi olanlar 1 Nisan ve 17 Nisan tarihleri için; Bağ Kur emeklisi olan vatandaşlar da 25 Nisan'a kadar olan fark ödemelerini de bu ay alma hakkı kazanacaklar. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN