Feci dayak kameralarda! Acımasız esnaf çocuğu kaldırıp yere çaptı

Şanlıurfa'da bir esnaf, devamlı iş yerine girip çıkan ve harçlık isteyen çocuğu feci şekilde dövdü. Şiddet anları kameralara yansırken, şahsın gözaltına alındığı fakat ailesinin şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Şanlıurfa’nın Haleplibahçe Mahallesi'nde sokaklarda sürücülerden ve dükkan sahiplerinden harçlık isteyen bir çocuk, su içmek için sürekli Mahmut Arıcı'nın iş yerine girip çıkmaya başladı. Bu duruma sinirlenen esnaf, sokak ortasında çocuğu şiddet uyguladı. 

İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, Mahmut Arıcı, şiddet sırasında çocuğu kaldırıp, yere çarptı.  

AİLESİ ŞİKAYETÇİ OLMADI 

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Mahmut Arıcı'yı gözaltına aldı. İfadesi alınan şüpheli, adliyeye sevk edilirken, çocuğun ailesinin şikayetçi olmadığı öğrenildi. 

dayak2.jpg

TUTUKLANDI

Savcılık sorgusunun ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Mahmut Arıcı, pişman olduğunu, bir anlık öfkesine yenildiğini belirtti. Arıcı hakimlik tarafından 'çocuğa karşı darp' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN