Felipe Melo Inter'de! Galatasaray KAP'a bildirdi

Felipe Melo Inter'de! Galatasaray KAP'a bildirdi

Galatasaray, Inter'e Felipe Melo için 3.7 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini açıklarken, Melo Milano'da ilk açıklamalarını yaptı.

Milano'ya giden Melo, havaalanındaki ilk açıklamalarını yaptı.

Sporx'in haberine göre; Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo, Milano'ya geçti. Havaalanında çok kısa bir açıklama yapan Felipe Melo, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Brezilyalı oyuncu Inter'in bir rüya takım olduğunu da söylerken, ''Çok ama çok mutluyum. Inter benim rüyamdı. Taraftara ne diyebilirim ki? Forza Inter...'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray, transferin son gününde Felipe Melo'yu 3.7 milyon euro bonservis bedeliyle Inter'e satmıştı.

Galatasaray'dan İtalya'nın Inter takımına transfer olan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Inter'in 3.7 milyon avro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu hakkında sosyal medya kullanıcıları ve Galatasaray taraftarları binlerce tweet atarken, Melo'ya fotoğraflı ve videolu destek mesajları gönderdi.

Transferin gerçekleşmesinden sonra sosyal medya hesaplarından (facebook, twitter ve instagram) sarı-kırmızılı camia ile taraftara Türkçe ve İngilizce veda mesajıyayımlayan Melo, Galatasaray'da kazandığı başarıların yer aldığı bir video da paylaştı.

Felipe Melo'dan Galatasaray'a mesaj

Felipe Melo sosyal medya hesaplarından sarı-kırmızılı camiaya ve taraftara şu ifadeleri kullanarak veda etti:

"4 yıllık tutku, zafer, ortak aşk ve mükemmel hatıralar... Bunların hepsi kalbimde. Galatasaray'ı ve taraftarlarını hiç unutmayacağım. Bu bir veda mesajı değil, bu tekrar görüşürüz mesajı. Galatasaray büyük bir taraftar kazandı. Yaşadığımız her şey unutulmazdı."

Melo'nun paylaştığı video instagram'da iki saat içinde yaklaşık 30 bin beğeni alırken, kullanıcılar 2 binden fazla yorum yaptı. Melo'nun paylaşımı twitter'da ise 2 binden fazla kişi tarafından retweet edildi. Yaklaşık 4 bin kullanıcı ise Melo'nun paylaşımını favorilerine ekledi.

Melo'nun vedasını içeren video paylaşımı facebook'ta ise 20 binin üzerinde beğeni topladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN