Fenerbahçe - Atromitos maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe - Atromitos maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Atromitos'u konuk ediyor.

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe ile Yunan ekibi Atromitos karşı karşıya gelecek Ülker Stadyumu'unda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek.

Mücadeleyi D Smart'ta yayın yapan Smart Spor naklen yayınlayacak. 

Kaybetmemek yetiyor

Fenerbahçe, Atromitos karşısında rövanş maçını kaybetmezse gruplara adını yazdıracak.

İlk maçtaki 1-0'lık avantajla sahaya çıkacak sarı-lacivertli ekip, her türlü galibiyet veya beraberlik halinde tur atlayan ekip olacak.

Yunan ekibinin tur atlaması için mutlaka sahadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Atromitos, 1-0 dışındaki bütün galibiyetlerde Fenerbahçe'yi eleyecek. Yunan ekibinin 1-0'lık galibiyeti halinde karşılaşmada uzatmaya gidecek. Uzatmada da skor bozulmazsa gruplara kalan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

Fenerbahçe’de 3 eksik var

Sarı-lacivertlilerde bir maçlık cezasını tamamlayan tecrübeli stoper Simon Kjaer, Atromitos karşısında forma giyebilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Shakhtar Donetsk karşısında çift sarı karttan kırmızı kart gören Kjaer, Atromitos'la oynanan ilk karşılaşmada oynayamamıştı. Danimarkalı stoper, teknik direktör Vitor Pereira'nın görev vermesi durumunda Atromitos rövanşında sahada olacak.

Fenerbahçe’de Atromitos maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül ile son iki antrenmanda yer almayan Bruno Alves'in Atromitos maçında forma giymesi beklenmiyor. Bu oyuncuların dışında UEFA listesinde bu tur için ismi bulunmayan yeni transfer Ozan Tufan da yarın sahaya çıkamayacak.

Öte yandan, transfer ile gündeme gelen Moussa Sow son antrenmanda takımdan ayrı çalıştı. 

Pereira yine cezalı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Atromitos'la oynanacak rövanş maçında cezasını dolduracak.

Shakhtar Donetsk'le oynanan rövanş maçında tribüne gönderilen ve UEFA tarafından iki maçla cezalandırılan Pereira, Atromitos'la Yunanistan'da oynanan ilk karşılaşmada kulübedeki yerini alamamıştı. Rövanşta da yedek kulübesi ve soyunma odasında bulunamayacak Portekizli teknik adamın bu maçla cezası tamamlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan Demirel 

Şener Özbayraklı 

Simon Kjaer 

Abdoulaye Ba 

Caner Erkin 

Josef de Souza 

Mehmet Topal 

Raul Meireles 

Diego Ribas 

Luis Nani 

Fernandao (Robin van Persie)

ATROMITOS 

Andrey Gorbunov 

Kyriakos Kivrakidis 

Sokratis Fytanidis 

Nikos Lazaridis

Mariano Bittolo 

Fernando Usero 

Fernando Godoy

Javier Umbides 

Luis Brito

Marcelinho

Stefano Napoleoni

SAAT: 21.00 

STAT: ÜLKER STADYUMU

HAKEM: IVAN BEBEK (HIRVATİSTAN)

YAYIN: SMART SPOR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN