'Fenerbahçe Ibrahimovic'e teklif yaptı' iddiası

'Fenerbahçe Ibrahimovic'e
 teklif yaptı' iddiası

Fenerbahçe Zlatan Ibrahimovic için girişimlerde bulundu. Menajeri Mino Riola, ''Teklifiniz için teşekkür ederiz. Bir gün Türkiye'ye gelmeyi düşünürsek teklifininzi değerlendiririz.'' dedi.

Transferin en hızlı kulubü Fenerbahçe'nin Zlatan Ibrahimovic için nabız yokladığı öğrenildi. Yıldız oyuncunun adı bilindiği üzere en çok Galatasaray ile geçiyordu. Hatta başkan dursun Özbek ' Ibrahimovic için girişimimiz hiç olmadı ki... Yıllık 17 milyon euro kazanıyor. Takım içi dengeler ne olacak? '' demişti. Ancak geçen sürede Fenerbahçe'nin yıldız isimle ilgilendiği ortaya çıktı.

Transferde çok ciddi olan Fenerbahçe oyuncunun menajeriyle temas kurdu. Ancak Ibrahimovic'in menajeri Mino Riola Fenerbahçe'ye teşekkür ederek, ''Maddi açıdan Türkiye'de en iyi kulubün Fenerbahçe olduğunu biliyoruz. Fakat Zlatan şu anda Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyor. Oyuncum PSG'de kalacak ya da istediği bir kulube gidecek'' dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN