Fenerbahçe'de Mehmet Topal'dan ayrılık sinyali

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'dan ayrılık sinyali

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, stoper konusunda görüşülen Juan Jesus için Inter'e Mehmet Topal'ı teklif edecek.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, stoper konusunda görüşülen Juan Jesus için Inter'e Mehmet Topal'ı teklif edecek.

Juan Jesus bir numaralı aday

Bu hafta içinde Sofiane Feghouli'nin işini bitirmek isteyen Fenerbahçe daha sonra sol stopere takviye yaparak transferi kapatacak. Daha önce Giuliano Terraneo'nun bir iki kez görüştüğü Juan Jesus bir numaralı aday.

Fotospor.com'Un haberine göre, Jesus'u kiralamak için Inter'le yapılan görüşmelerin ardından bu kez Terraneo'nun İtalyan ekibinin kapısını sürpriz bir teklifle çalacağı bildirildi.

Mehmet Topal'ı teklif edecek!

Terraneo'nun hem kadroya girmekte zorlandığı hem de yaşadığı saldırı olayından sonra ayrılmak istediğini paylaşan Mehmet Topal'ı Inter'e önererek Jesus'u almak isteyeceği konuşuluyor. Felipe Melo'yu alamadığı için bu bölgede büyük sıkıntı yaşayan Roberto Mancini'nin de Jesus-Topal takasına sıcak bakacağı gelen bilgiler arasında.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN