Galatasaray'da koronavirüse yakalanan futbolcu sayısı 5'e yükseldi

Galatasaray'da koronavirüse yakalanan futbolcu sayısı 5'e yükseldi

Son yapılan koronavirüs test sonuçlarının ardından 3 futbolcunun daha corona virüsü testlerinin pozitif çıkmasının ardından toplam vaka sayısı 5'e yükseldi.

Galatasaray'da koronavirüs testleri sonucunda 3 futbolcunun daha pozitif çıktı. Milli takımdaki futbolcularla birlikte toplam vaka sayısının 5'e çıktığı duyuruldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "3 oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Milli takımlardaki 2 oyuncuyla beraber covid-19 vaka sayımız 5 olmuştur" ifadeleri yer aldı.

aw167710-01.jpg

OMARIN TEDAVİSİ ÜLKESİNDE YAPILIYOR

Galatasaray, milli takımda bulunan bir oyuncusunun corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Daha sonra da Norveç Futbol Federasyonu, sarı-kırmızılıların sağ beki Omar'ın corona virüsüne yakalandığını kamuoyuyla paylaştı. Önceki gün baş ağrısı, öksürük ve halsizlik şikayetleriyle ilk belirtileri hisseden 28 yaşındaki oyuncu, hemen takımdan ayrı olarak karantinaya alındı, tedavisine de başlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN