Galatasaray'ın eski yıldızı Sherron Mills ALS'ye yakalandı

Galatasaray'ın eski yıldızı Sherron Mills ALS'ye yakalandı

Bir dönem Galatasaray'ın basketbol takımında forma giyen Sherron Mills ALS hastalığına yakalandı.

Bir dönem Galatasaray'ın da formasını giyen Sherron Mills ALS hastalığına yakalandı.

Basketbfaul’ün haberine göre ALS hastalığına yakalanan eski Galatasaraylı Sherron Mills için yardım kampanyası başlatıldı.

1996-97 sezonunda Galatasaray forması giyen Mills (1971) VCU'dan mezun olduktan Cx Orologi Siena, Galatasaray, TDK ve Tau Cerámica'da oynadı. Mills "Serdar Mille" ismiyle Türk pasaportu da almıştı.

15-12/25/567c38fe18c77357247afa52Galatasaray taraftarları haberi duyduktan sonra derin bir üzüntüye boğuldu. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN