Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Zeki Dükel'e hapis

Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Zeki Dükel'e hapis

'Gizli kalması gereken bilgileri açıkladıkları' gerekçesiyle Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'a 3 yıl 7 ay 10 gün, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Zeki Dükel'e ise 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi.

Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ve TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Zeki Dükel'in yargılandığı davada karar açıklandı.

Gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel'e “Devletin güvenliği bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama” gerekçesiyle açılan davanın dördüncü duruşması bugün görüldü.

Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Zeki Dükel ve bu kişilere bilgi sızdırdığı belirtilen Astsubay Erdal Baran'ın yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme, Yıldız'ın 3 yıl 7 ay 10 gün, Dükel'in 1 yıl 15 gün, Baran'ın ise 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN