Gelecek Partili Kani Torun’dan ‘Şehir hastanelerinde hasta garantisi yok’ iddiasına yanıt

Gelecek Partili Kani Torun’dan ‘Şehir hastanelerinde hasta garantisi yok’ iddiasına yanıt

Gelecek Partisi Dış Politika Başkanı ve Geçmiş Dönem Bursa Milletvekili Dr. Kani Torun, Recep Akdağ’ın ‘Şehir hastanelerinde hasta garantisi yok’ iddiasına yanıt verdi. Torun, "Bu dolaylı yoldan bir hasta garantisidir" ifadesini kullandı.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, “Şehir hastaneleri yapımında yatırımcı firmalara hasta garantisi verildiğine ilişkin iddialar doğru değil. Bu çok saçma bir iddia, yüklenici firma ile idare arasında böyle bir sözleşme yok. Tomografi ve MR çekimi gibi bazı hizmetlerde belli sayıda çekim garantileri verildi” demişti.

Akdağ’ın bu iddialarına yanıt veren Gelecek Partisi Dış Politika Başkanı ve Geçmiş Dönem Bursa Milletvekili Dr. Kani Torun, “Adını hasta garantisi koymadan hasta garantisi verilmiş. Neymiş MR Tomografi için garanti verilmiş. Sokaktan geçene MR, tomo çekilmeyeceğine göre bu dolaylı bir hasta garantisidir” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN