Genelkurmay Başkanı Akar ve Kuvvet Komutanları'ndan şehit Ömer Halisdemir'in evine taziye

Genelkurmay Başkanı Akar ve Kuvvet Komutanları'ndan şehit Ömer Halisdemir'in evine taziye

FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği hain darbe girişiminde şehit olan astsubay Ömer Halisdemir'in evine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile kuvvet komutanları taziyeye gitti

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın girişinde darbeci general Semih Terzi'yi alnından vurarak öldürdükten hemen sonra 30 kurşunla şehit edilen kahraman astsubay Ömer Halisdemir'in ailesine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları taziye ziyaretinde bulundu. 

SLOGANLAR ATILDI

Akar ve kuvvet komutanlarını çok sayıda vatandaş alkışlar eşliğinde karşıladı. Ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Akar ve kuvvet komutanlarının taziye evinden çıkmasının ardından vatandaşlar "şehitler ölmez vatan bölünmez", "dik dur eğilme bu millet seninle" sloganları attı. Akar, "Başımız sağolsun, hepimizin başı sağolsun" dedi.

FETÖ LİDERİNİN POSTERİ YIRTILDI

Akar'ın makam aracına binmesi esnasında sağır ve dilsiz olan bir vatandaş FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in resminin olduğu posteri yırttı.

16-08/08/resimid_4017092

Ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN