GTA 5 için RPG modu yayınlandı

GTA 5 için RPG modu yayınlandı

Fenomen oyun Grand Theft Auto V (GTA 5) için oldukça iddialı bir RPG modu yayınlandı. GTA V: RPG adlı modun detayları, videosu ve indirme linki burada...

Grand Theft Auto V (GTA 5) harikulade, her geçen dakika daha fazla kişiyi rüzgarına katan, eğlenceli bir aksiyon oyunu. Yapım aynı zamanda tüm zamanların en çok satan oyunlarından biri. İlk olarak konsol tarafında çıkışının ardından geçtiğimiz aylarda PC sürümünün yayınlanması sonucunda çok daha geniş kesimlerle tanıştı. Sadece tanışmakla kalmadı, mod yapımına açık yapısı sayesinde oyun severlerin birbirinden ilginç modlarla oyunu oynamasına da imkan tanınmış oldu.

GTA 5 için hazırlıkları tamamlanan ve yayınlanan yeni bir mod ise daha önce denenmemiş bir konuya yöneliyor. GTA V: RPG adıyla gelen mod, oyunu açıkça RPG’ye dönüştürüyor. Peki RPG nedir? Fenomen yapım GTA 5, bu mod ile nasıl bir yapı ile oyun meraklılarının karşısına çıkıyor?

Role Playing Game olan İngilizce kelime öbeğinin kısaltması olan RPG, gerçek hayatta geliştirilebilen tecrübe ve yeteneklerin oyunlardaki yansıması. Oluşturulan bir karakterle belirli seçimler yapmak ve seçim yapılan yönde karakterin gelişmesi olarak özetlenebilir.

GTA 5 için gelen RPG modu da oyunda kişinin özelliklerini geliştirebilmesine olanak tanıyor. Daha fazla şiddet sonrasında o yöndeki yeteneğiniz gelişiyor ve sonrasında bunun faydalarını görüyorsunuz.

Buraya tıklayarak mod geliştiricisinin web sayfasına göz atabilir, modu daha detaylı şekilde inceleyip buraya tıklayıp indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN