Gülen Gözler filminin 'Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali (Lale Ilgaz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gülen Gözler filminin 'Hasret'i Lale Ilgaz'ın son hali (Lale Ilgaz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yeşilçam'ın kült filmlerinden biri olan 1977 yapımı Gülen Gözler'de 'Hasret' karakteriyle tanınan oyuncu Lale Ilgaz'ın şimdiki hali, sosyal medyada ilgi gördü. İşte, 'Lale Ilgaz'ın hayatı'...

Yeşilçam'ın unutulmaz aile filmi 'Gülen Gözler'de rol alan ve başka bir filmde oynamayan Lale Ilgaz'ın son hali, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da paylaşıldı. Gülen Gözler filminde 'Hasret' karakteriyle boy gösteren 'Lale Ilgaz biyografisi' merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

LALE ILGAZ KİMDİR?

İzleyenleri yıllar sonra bile ekranlara kilitleyen 'Gülen Gözler' filminin her karakteri ayrı ayrı çok sevilmişti. Sabunların köpürdüğü sahneden, 'Vecihi' karakterine kadar hafızalara kazınan 'Gülen Gözler'de bir de evin küçük kızı vardı; Lale Ilgaz.

7cfc7dc8340b310e.jpg

Gerek babası 'Yaşar Usta'ya bağlılığı, gerekse muzip gülümsemesiyle izleyiciyi hala etkileyen Lale Ilgaz da tek filmle meşhur olan isimlerden. 'Gülen Gözler'in ardından, 1977 yılında, 'Kızını Dövmeyen Dizini Döver' filminde 'dans eden kız' olarak izlediğimiz Lale Ilgaz, bu filmin ardından adeta sırra kadem bastı.

Yeşilçam'ın figüranı olamayacak kadar hafızalara kazınan, ünü günümüze taşınmayan Lale Ilgaz hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Sosyal medyada Yeşilçam yıldızlarının izini süren @mekaniyesilcam adlı Instagram sayfası oyuncuya ait fotoğrafı paylaşarak Yeşilçam meraklılarını sevindirdi.

İşte Yeşilçam'ın kayıp yıldızı Lale Ilgaz'ın son hali:

11118348432705f841647dcb4a.jpg

'GÜLEN GÖZLER' FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN