1 aydır haber alınamıyor! Dağda kaybolan Çiftçi'den bir iz bulundu

1 aydır haber alınamıyor! Dağda kaybolan Çiftçi'den bir iz bulundu

Muğla’da bir ay önce yakınları ile çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi'yi arama çalışmaları 1 aydır devam ediyor. Çalışmaları devam ederken yaşlı adama ait olabileceği düşünülen bir kova bulundu. Yakınları, Çifçi’nin üzerinde mavi polar bir ceket, ayağında siyah yeşil bir ayakkabı ve elinde büyük boy bir kova olduğunu belirterek bulunan kovanın o kova olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ifade etti.

30 Aralık 2023 Cumartesi günü öğle saatlerinde Çıntar mantarı toplamak için yakınları ile Marmaris'teki Balan Dağı'na çıkan İsa Çifçi’den o günden beri haber alınamıyor.

Marmaris İlçe Jandarma Komutan V. Teğmen Buğra Yağlı ve AFAD İl Müdürü İsmail Özkan koordinesinde, çevre ilçelerden gelen jandarma ekipleri, AFAD, SAR, AKUT, MagAme SAR, NAK, Marmaris Belediyesi Arama Kurtarma (MABKE), İşletme ekipleri, Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, Marmaris Merkez Karakolu Jandarma Asayiş, Jandarma Komando, Avcılar Derneği ekipleri, Jandarma İz Takip Timi, ve kayıp şahsın yakınları ile birlikte 200 den fazla kişinin ve iz takip köpekleri ilk günden beri 65 yaşındaki İsa Çifçi’nin arama çalışmalarına devam ediyor.

DİKKAT ÇEKE KOVA

Çalışmaları devam ederken yaşlı adama ait olabileceği düşünülen bir kova bulundu.

sssssss.jpg

‘EKİPLER ARAMALARI O BÖLGEDE YOĞUNLAŞTIRDI’

Marmaris İlçe Jandarma Komutan V. Teğmen Buğra Yağlı koordinesinde ‘ kova bulunan bölge’ de arama faaliyetlerine devam ediyor. Eski bir dere yatağı gibi ve uçurumların altında bulunan kova, Jandarma ekipleri tarafından Nöbetçi savcı talimatı ile alınarak incelenmek üzere merkeze getirildiği belirtildi.

‘YAKINLARI KOVAYI TESPİT ETTİ’

Kaybolduğu gün beraber çıntar toplamaya çıkan beraberindeki yakınları, arama kurtarma faaliyetlerine bizzat katılırken enişteleri İsa Çifçi’nin üzerinde mavi polar bir ceket, ayağında siyah yeşil bir ayakkabı ve elinde büyük boy bir kova olduğunu belirterek bulunan kovanın o kova olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN