1 çocuk annesi kadının cesedi bulunmuştu! Hande'nin ölümündeki sır perdesi aralandı

1 çocuk annesi kadının cesedi bulunmuştu! Hande'nin ölümündeki sır perdesi aralandı

Karabük'te 6 metre yükseklikteki istinat duvarının dibinde cansız bedeni bulunan 1 çocuk annesi Hande Ciğeroğlu'nun (32) ölümüne dair otopsi sonuçları açıklandı. Yapılan otopside Ciğeroğlu'nun yüksekten düşme sonucu kafasına aldığı darbeyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay, 3 Mart 2024 sabahı (dün) Karabük'te meydana geldi. Bir apartmanın yanında, istinat duvarının dibinde hareketsiz yatan Ciğeroğlu'nu görenler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Ciğeroğlu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti.

OTOPSİ SONUCU BELLİ OLDU

Polisin yaptığı incelemede Ciğeroğlu'nun bulunduğu yerine yanındaki 6 metre yükseklikteki istinat duvarında spor ayakkabıları bulundu. Otopsi sonuçları ise Ciğeroğlu'nun vücudunda herhangi bir darp, boğuşma ya da silahlı yaralama izine rastlanmadığını gösterdi. Ölümün yüksekten düşme sonucu kafaya alınan darbeyle gerçekleştiği belirlendi.

Polis, Ciğeroğlu'nun dinlenmek için apartmanın istinat duvarına oturduğu sırada degesini kaybedip düştüğü ihtimali üzerinde duruyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1 ÇOCUK ANNESİYDİ

Öte yandan, 31 yaşındaki Ciğeroğlu'nun özel bir şirkette çalıştığı, evli ve bir çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

iiiii.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN