10 yıldır bu işi yapıyor, günde 1.5 ton satıyor! Kilosu 150 TL’den satılıyor, 20 binden fazla sipariş alıyor

10 yıldır bu işi yapıyor, günde 1.5 ton satıyor! Kilosu 150 TL’den satılıyor, 20 binden fazla sipariş alıyor

Ramazan ayının sonuna adım adım yaklaşırken herkes de bayram telaşı başladı. 10 yıldır emek emek uğraşıyor günde 1,5 ton satış gerçekleştiriyor. Kilosunu 150 TL’den satıyor taleplisinin ardı arkası kesilmiyor. Daha bayram gelmeden 20 binden fazla sipariş aldı.

Bayramın vazgeçilmez tahtaları arasında yer alan baklava, bayram öncesi baklava ustalarının da yüzünü güldürüyor. Batman'da baklava sektörünün nabzını tutan Baklavacı Şemsettin'in her iki şubesinde günde 1.5 ton baklava satışı yapılıyor. Bayram öncesi baklava siparişlerinin de haddi hesabı yok.

GÜNDE 1.5 TON SATIYOR

10 yıldır Batman'da Baklavacı Şemsettin ismi ile iki mekanı bulunan baklavacı Batmanlılarında vazgeçilmez adresi oluyor. 2 mekanında günde ortalama 1.5 ton üzerinde satış gerçekleştiren baklavacı resmen yok satıyor.

baklava-3.jpg

Cevizli baklavanın kilogram fiyatını 80 TL'den, fıstıklı baklavanın kilogram fiyatını ise 150 TL'den satan baklavacı Şemsettin, bayram siparişlerinde de patlama yaşadı. Bayram hazırlıkları için kolları sıvayan işletme günde 300-400 tepsi baklava ile bir nokta 5 ton üzerinde satış gerçekleştirdiğini söyledi.

HEDEF 40 BİN

Baklava işletmecisi bayram için şimdiden sipariş aldığını belirterek siparişlerin tepsi sayısının 20.000'i geçtiğini aktardı. Ramazan ayı arifesinde hedefin 40.000 tepsi satış gerçekleştirmek olduğunu belirten işletme, “Amacımız herkesin baklava tatlısıdır” sözlerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN