14 yaşındaki Zelin'i arama çalışmaları devam ediyor

14 yaşındaki Zelin'i arama çalışmaları devam ediyor

Dicle Nehri'ne atlayan abla kardeşten biri kurtarıldı. 14 yaşındaki Zelin'den ise 8 gündür hiçbir iz yok... İki kardeşin neden nehre atladıkları ise hala gizemini koruyor.

Olay, 27 Kasım günü Cizre ilçesinde, Dicle Nehri kıyısındaki Bırca Belek Park yakınında meydana geldi. Kız kardeşler 16 yaşındaki Zilan ve 14 yaşındaki Zelin Ç., bilinmeyen nedenle Dicle Nehri’ne atladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve emniyet ekipleri Zilan Ç'yi kurtarırken Zelin Ç'den 8 gündür haber alınamıyor.

Diyarbakır, Elazığ AFAD ekipleri, Van İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı deniz polisi, Cizre itfaiyesi dalgıç ekipleri Dicle Nehri'ne atlayan Zelin'den bir iz bulabilmek için günlerdir çalışmalarına devam ediyor. Ekipler bugün yaklaşık 30 kilometrelik alanda tarama yaptı.

Öte yandan kurtarılan Zilan'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN