15 günlük hava durumu raporu geldi! İstanbul'a kar geliyor mu?

15 günlük hava durumu raporu geldi! İstanbul'a kar geliyor mu?

Havaların soğumasıyla beraber ülke genelinde kar haberleri dört gözle beklenmeye başladı. Meteorolojik kaynaklar günlük ve haftalık hava durumu tahminlerini paylaşırken 15 günlük hava durumu raporu geldi. Bu kapsamda özellikle de İstanbul’da havanın gidişatı merak edilirken kar yağıp yağmayacak soruları gündemdeki yerini koruyor. Peki İstanbul’a kar geliyor mu?

Meteorolojik kaynakların paylaştığı hava tahmin raporları merak edilirken 15 günlük hava durumu raporu paylaşıldı. Özellikle de ülke genelinde yağış ihtiyacının olduğu bu günlerde yağmur ya da kar yağıp yağmayacağı merak ediliyor. Meteoroloji uzmanı Mehmet Eren buna ilişkin olarak önümüzdeki 15 günün ortalama sıcaklıklarını paylaştı.

3-002.jpg3-002.jpg

ÖNÜMÜZDEKİ 15 GÜNDE KAR VAR MI?

Sosyal medya hesabından hava durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Meteoroloji uzmanı Mehmet eren, İstanbul’un 15 günlük ortalama sıcaklık raporlarını paylaştı. Raporlardaki bilgilere göre önümüzdeki 15 gün İstanbul’da kar gözükmediğini ifade etti.

2-008.jpg

YAĞIŞLARA ARA VERİLİYOR

Kar tahmininin yanı sıra önümüzdeki günlerde yağışın olup olmayacağına da değinen uzman isim, İstanbul’da 3 gün yağışlara ara verileceğini açıkladı. Öte yandan yağışların 4 Aralık itibariyle aralıklı şekilde tekrar başlayacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN